Skocz do zawartości

Fraza konkursowa - Mistrzostwa 2013 Start!

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie dlatego sądzę, że Xann już wygrał te mistrzostwa, gratuluję.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Wiem, że zaraz się poleje na mnie krytyka, ale uważam, że ta fraza to lekkie przegięcie. Coś czuję, że polskie hospicja na tym za dobrze nie wyjdą i strony dostaną po du.........ie w serpach. Obym się mylił.

Lał tam Ciebie nie będę ani nie mam takiego zamiaru :D ale ja tak nie uważam. A tak naprawdę to nie rozumiem o co chodzi i w jaki sposób hospicja miały by być poszkodowane przez jakiś konkursik. Możesz mi to wytłumaczyć ?

Prędzej uwierzę, w to, że Google ogranicza prawa wolności człowieka cenzurując niektóre informacje oraz w to, że narusza prawa autorskie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie, nie twórzcie tych serwisów tak szybko, bo nie nadążam z wypełnianiem formularzy do Googla :(

Edytowane przez smut
  • Like 2

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Jestem pewny, że SQT podwoiło obsadę do analizy mistrzostw. :)

Jestem pewny, że w skali całości wyników w wyszukiwarce, SQT ma cały ten konkurs głęboko w (_._) ;)

nie zgodze sie. konkursy seo to najlepsze co moze im sie zdazyc. bez zadnego wysilku moga wyciag sporo aa.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

konkursy seo to najlepsze co moze im sie zdazyc. bez zadnego wysilku moga wyciag sporo aa.

A na co dzień nie mogą? Jaki problem znaleźć katalogi czy stronki pod SLW? Co Wy Panowie myślicie - że Google nie umie harvestować? Skoro Wy to robicie, to Oni też mogą i to lepiej, szybciej i na wielką skalę ;)

• Like 2

konkursy seo to najlepsze co moze im sie zdazyc. bez zadnego wysilku moga wyciag sporo aa.

A na co dzień nie mogą? Jaki problem znaleźć katalogi czy stronki pod SLW? Co Wy Panowie myślicie - że Google nie umie harvestować? Skoro Wy to robicie, to Oni też mogą i to lepiej, szybciej i na wielką skalę ;)

No właśnie, przecież to co robi Google to jedno wielkie harvestowanie internetu :)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

widze ze juz pierwsze filtry poszly (oczywiscie nie ma pewnosci, ale jednak spora szansa).. jedna ze stronek ktora od poczatku byla w czubie ostro poszla...chyba ze jakies 301 tam było.

widze ze juz pierwsze filtry poszly (oczywiscie nie ma pewnosci, ale jednak spora szansa).. jedna ze stronek ktora od poczatku byla w czubie ostro poszla...chyba ze jakies 301 tam było.

już wrócili :)

Edytowane przez chez

Masz racje bez konkursów google by sobie nie poradziło, pewnie dlatego udostępniło formularz do zgłaszania spam raportu bo skąd mogli by wiedzieć która strona jest spamem ???

• Like 1

Marketing internetowy dla firm

Kolega myli pojęcia, spamerów to ktoś taki kto rozsyła niechciane pocztę elektroniczną, wiec nie wiem skad taka informacja że właściciele tych domen to właśnie spamerzy?

ps. wiem wiem nieważne co piszemy ważne żeby pisać nawet jak nie z sensem

Marketing internetowy dla firm

Kolega myli pojęcia, spamerów to ktoś taki kto rozsyła niechciane pocztę elektroniczną, wiec nie wiem skad taka informacja że właściciele tych domen to właśnie spamerzy?

ps. wiem wiem nieważne co piszemy ważne żeby pisać nawet jak nie z sensem

Xann... rozwaliłeś mnie tym postem, aż nie wiem co napisać...

Szanowny Panie Kolego, Skoro Pan wie, że nie ważne co piszemy byle pisać, to po co kolega pisze ? :)

Edytowane przez hyhy

Czas na testy.