Skocz do zawartości

Fraza konkursowa - Mistrzostwa 2013 Start!

Rekomendowane odpowiedzi

W regulaminie jest napisane:

"Nazwa domeny nie może zawierać w sobie hasła konkursowego, ani żadnego wyrazu (w jakiejkolwiek odmianie) z hasła konkursowego".

Rozumiem, że odnosi się to do EMD? Czyli jeśli mam w domenie "hospicjum", a nie "hosp1cjum", to jest ok?

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Tak jak pisałem na G+ - fraza konkursowa nie nadaje się do WHS - nie widzę tego, aby np. onet czy inne duże strony podlinkowały wpis na taką frazę - mało wykonalne (lub z założenia zawęża obszar działania) - nikt nie będzie chciał umieścić frazy z "błędami" na poważnych stronach (na zasadzie WHS).

Ciekaw jestem ile z tego poleci w filtry. Czy można podglądać pozycje poszczególnych konkursowych stron?

A jak nie, to czy jest taka lista - bym se wpiął do monitoringu ;)

Pozdrawiam.

• Like 1

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Tak jak pisałem na G+ - fraza konkursowa nie nadaje się do WHS - nie widzę tego, aby np. onet czy inne duże strony podlinkowały wpis na taką frazę - mało wykonalne (lub z założenia zawęża obszar działania) - nikt nie będzie chciał umieścić frazy z "błędami" na poważnych stronach (na zasadzie WHS).

O, to, to.

Interesująca fraza, powodzenia startującym! A w serpach już wypływają ciekawe domeny iphonowe ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

No i za 2 miesiące baza publiczna będzie spalona doszczętnie, nie będzie czego zbierać. Wszystkie śmieciowe miejscówki, które nadawały się do jakiegokolwiek podlinkowania czegokolwiek znikną a na ich miejsce raczej już nic nie powstanie podobnego. Z drugiej strony dobrze, bo zostaną same płatne grupy, których robi się coraz więcej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przy okazji pytanie do organizatorów:

wpisując już teraz w google: "w$p1erajmy hosp1cja" nie dostajemy pytania typu: "czy chodziło Ci o "wspieramy hospicja"?

Czy to pytanie było przed uruchomieniem konkursu, czy google tak szybko nauczyło się tej frazy.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

nikt nie będzie chciał umieścić frazy z "błędami" na poważnych stronach (na zasadzie WHS).

Czy ja wiem... Fraza wpasowuje się we współczesny styl wypowiedzi tekstowych młodzieży :-)

Ale zgadzam się, że ciężko będzie coś osiągnać WHS.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

No i za 2 miesiące baza publiczna będzie spalona doszczętnie, nie będzie czego zbierać. Wszystkie śmieciowe miejscówki, które nadawały się do jakiegokolwiek podlinkowania czegokolwiek znikną a na ich miejsce raczej już nic nie powstanie podobnego. Z drugiej strony dobrze, bo zostaną same płatne grupy, których robi się coraz więcej.

z ciekawości - skąd taki pomysł?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...