Skocz do zawartości

Fraza konkursowa - Mistrzostwa 2013 Start!

Rekomendowane odpowiedzi

Rano u mnie było :

czy chodziło Ci o w$p1eramy hospicja ?

tak jakby pierwszego słowa nie rozszyfrowało :P

no a teraz już, nie ma, więc pewnie się "nauczyło" :P

• Like 1

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

@blake - miejscowki to zajezdzaja outlety, viagry, kasyna i paydaye... Kąpiąc się w polskim bagienku publicznych precelków i katalogów tutaj się nie powojuje a na razie tylko coś takiego widać :)

Ja też chcę iphona :))))) hehehhe

Edytowane przez noodly

polskim bagienku publicznych precelków

na razie tylko coś takiego widać

I oby tak zostało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przy okazji pytanie do organizatorów:

wpisując już teraz w google: "w$p1erajmy hosp1cja" nie dostajemy pytania typu: "czy chodziło Ci o "wspieramy hospicja"?

Czy to pytanie było przed uruchomieniem konkursu, czy google tak szybko nauczyło się tej frazy.

Pozdrawiam.

Jak sprawdzałem o 10:17 to Google poprawiał z "w$p1erajmy hosp1cja" na "w$p1erajmy hospicja". Tylko wyraz "hospicja"

• Like 1

Bosz, ile spamu już jest - widać, że większość liczy na BHS :) IMHO wygra jednak WHS :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Tomek/D_S ktoś przyjmuje zakłady? :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy