Skocz do zawartości

[Wykonam] Nietanie i niefajne kreacje graficzne :-)

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zaoferować usługi dotyczące projektowania graficznego oraz tworzenia stron internetowych opartych o CMS Wordpress lub GetSimple.

Przez siedem lat swojego doświadczenia w grafice 2D współpracowałem z dużą grupą użytkowników z tego forum, która do dziś wraca po nowe projekty.

W ostatnim czasie miałem możliwość współpracy z dwoma bardzo dużymi wytwórniami muzycznymi - RPS Enterteyment, gdzie właścicielem jest wszystkim znany Peja oraz MaxFloREC, z którym jestem związany permanentnie, gdzie właścicielem jest jeden z członków znanej z filmu "Jesteś Bogiem" Paktofoniki - Rahim.

Świadczy to o moim świeżym podejściu do grafiki i otwarciu się względem nowych wyzwań, które nie są związane z grafiką Web'ową.

Moje przykładowe projekty można zobaczyć pod adresem:

www.seamota.pl

Projekty stron www już od 400 zł netto !

Wystawiam faktury VAT.

WAŻNE:

• Zamawiając logo dla swojej firmy otrzymujesz minimum 3 propozycje do wyboru oraz promocyjne projekty wizytówek i papieru firm. za darmo !

• Przy zamówieniu grafiki strony www masz możliwość zlecenia również zakodowania jej do HTML / CSS oraz podpięcia pod GetSimle lub Wordpress.

• Przy podpisaniu umowy o dostarczeniu min. 3 zleceń miesięcznie na strony www lub identyfikacje graf. firmy otrzymujesz zniżkę na każde zamówienie -25% !

Kontakt:

kontakt@seamota.pl lub dawidtkocz@gmail.com

seamota Dawid Tkocz

ul. Marynarska 43

42-280 Częstochowa

NIP: 5732842675

Pozdrawiam,

Dawid Tkocz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności