Skocz do zawartości

Zlece przygotowanie raportu dla apteki online

kriscash

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmowalem sie przerobieniem strony apteki i teraz trzeba przygotowac raport dla jej mozliwosci.

Ogolnie jest to biedna stronka wykonana "na kolanie" jeszcze bez wprowadzonych produktow.

jest tylko jeden haczyk strona ma koncowke .co.uk

Ogolnie zlecenie jest jako test przed bardziej powaznymi zadaniami, bo bede musial takich raportow wygenerowac wiecej (w tym momencie wiem o 7) dla innych stron rowniez polskich ale bardziej jestem zainteresowany tymi z koncowka .co.uk

nie wiem ile taki raport moze kosztowac ale myslalem ze nie powinien zajac dluzej niz 6-8 godzin pracy (dla tego konkretnego zlecenia!) wiec poprostu pomnoz swoja godzinowa stawke razy 8.

Nie jestem zainteresowany raportami za mniej niz 25zl. czyli opcja zrobie to za darmo mnie nie interesuje, wspolprace trzeba zaczac normalne zeby kazdy wiedzial o co chodzi.

Potrzeba tez zdeklarowac co Twoj raport bedzie zawieral krociutko tak zebym wiedzial ze bedzie opracowane (np to to I tamto - pare zdan) tak dla orientacji.

Jesli to juz robiles to nie bedizesz miec problemu zeby mnie zainteresowac w trzech linijkach.

wymagania

jesli masz konto w inteligo to kase dostaniesz nawet w niedziele, jesli gdzies indziej to dostaniesz mon-fri i o zlotowke mniej!

skype - jak nie masz to instalujesz

pokaz mi ze cos wiesz, moze jakis stary raport a moze liczba postow na forum , moze jakis pr wykreowales etc a moze po prostu jestes dobry i juz

osoby ktore osiagnely pr nie wiekszy niz 2 dla swoich stron powinny zamiescic taka sama oferte dla lepszych od siebie! (dolne ograniczenie)

kontakt wstepnie poprosze na wkurwilemsie@wp.pl - to nie jest zart strasznie sie zdenerwowalem jak nie moglem wpisac ulubionego nicka jak bylem mlody. Pozniej przekaze bardziej normalny kontakt juz dla konkretnych osob.

Kupie 3 lub 4 takie raporty! (dla tego konkretnego zlecenia!) od roznych osob zeby miec pelen obraz!

milego weekendu zycze

kris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności