Skocz do zawartości

Czy to nadaje się na zapleczówkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chciałem zasięgnąć rady bardziej doświadczonych osób zajmujących się pozycjonowaniem.

Co sądzicie o takiej stronie zapleczowej (temat muzyka - bo docelowa strona też jest o muzyce): strona zawierać będzie kategorie z podziałem na style muzyczne a w każdej z tych kategorii artykuły, każdy z nich o jakimś zespole - zawartość artykułu to około 2-3k znaków tekstu unikalnego o zespole + jakaś dyskografia i może ze dwie fotki zespołu/wykonawcy oraz jeden teledysk np. z youtube.

Czy strona zapleczowa w tej formie nadaje się do czegoś czy raczej kiepsko. A jeżeli się nadaje to jest sens dawać ją jako strone zaplecza pierwszego poziomu (najlepszy/najbardziej wartościowy) czy może dać ją na 2 czy 3 poziom?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Porównaj karty kredytowe i wybierz odpowiednią dla siebie.

A jeszcze mam pytanko: Czy kwota 90 zł miesięcznie za dwie frazy lokalne (duże miasto) to dużo czy mało? Może niech wypowiedzą się osoby, które rozliczają się w miesięcznych opłatach/ratach ile może kosztować jedna fraza lokalna.

Porównaj karty kredytowe i wybierz odpowiednią dla siebie.

za lokalne frazy w stylu "wypas czarnych owiec w Ustrzykach Dolnych pod Sanokiem" to np. strasznie dużo.. nikt tutaj wróżką nie jest - bez frazy ciężko oceniać.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

xxx - to nazwa branży np. wędkarski.

:D

równie dobrze może to być sklep z lizakami jak i sklep z oponami ;D Widzisz różnicę?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

przeanalizu konkurencję dla fraz i wtedy będzie Ci łatwiej o wycenę w oparciu o własne możliwości i zaplecze i nie słuchaj ani nie odnoś się do wycen innych bo każdy może wyceniać w oparciu o własne doświadczenie, wiedzę, umiejętności, zaplecze i możliwości .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności