Skocz do zawartości

Czy firma pozycjonująca mnie naciąga?

barto987

Rekomendowane odpowiedzi

Zerknij też sobie co masz konkretnie napisane w umowie,

Bingo !!!! on chyba tego nie robił i nie domyślił się ze tzreba to zrobić.

Autorowi tematu polecam założyć konto darmowe na seo-stat.pl, dać logi do firmy pozycjonującej i rozliczać się w/d tych statystyk. Proste

Skoro masz płacić za pozycje 1-10 , a tak nie jest, to czemu płacisz ? Przecież chyba możesz zakwestionować ich pracę, a nie przepraszam jak ciele, płacić i na forum o tym mówić.

Stosunkowo dokładne pozycje podaje serpmonster z którego korzystam, nie mówiąc już o narzędziach, które były wymienione.

to nie ma znaczenia co jest w umowie :) poczytajcie wpis Beerbanta - firma robiła raporty po swojemu jak jej było wygodnie ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

albo jest tak jak psize @zakręcony czyli oni ręcznie sprawdzają pozycje, co za tym idzie nie mają o tym w ogóle pojęcia, albo faktycznie robią klientów w "wała".

Tak jak pisali inni, załóż konto, pokaż im swoje spostrzeżenia i zobaczymy co odpowiedzą. Możesz im jeszcze pokazać ruch z analytics, ale możesz być pozycjonowany też na takie frazy które pomimo top3 nie przynoszą żadnego ruchu. (Są źle dobrane)

SEO in Bielsko-Biała 

• 4 tygodnie później...

@blake - odnośnie dupczenia: poznałem kiedyś przypadek akwizycji i wciskania znajomemu usługi pozycjonowania (teraz uwaga) strony, która miała powstać dopiero za jakiś czas (nawet domeny nie było). Oczywiście płatność jako stały abonament, a nie za wyniki, umowa na rok.

Podaj nazwę firmy, i nazwę pozycjonowanej domeny.

Witam

Mam pewien problem z firmą pozycjonującą. Otóż płacę tylko za pozycje od 1 do 10. I zawsze pierwszego dnia każdego miesiąca dostaje fakturę i informacje na jakiej pozycji jest dana strona. Problem w tym że nijak nie pokrywa się to z rzeczywistością. Miałem na fakturze informacje przez przez cały okrągły miesiąc moja strona była na 3 miejscu. Co jest absolutnie bzdurą, ponieważ niemal codziennie monitoruje jej pozycje i jest zazwyczaj powyżej 50 pozycji, czasami wejdze na pozycje około 40. A na fakturze jak wół, że przez calutki miesiąc stronka była na 3 pozycji. Co więcej nie widać w danym miesiącu aby był choć jeden dzień z większa ilością wyświetleń (no raczej normalne, że zamiast dajmy 5 wyświetleń miałbym jakieś 40). Zupełnie nie wiem jak z tym walczyć. Płacę sporo dla firmy, a efektów nie ma. Wie ktoś może o co chodzi? Oczywiście wyszukując moja strone w googlach zaznaczam lokalizacje Polska. Proszę o rady, bo z firmą jestem związany aż do wrześnie...

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności