Skocz do zawartości

darmowy katalog i blog

adrian1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciał bym zaprosić wszystkich na moją stronę naszkraj.info jest tak darmowy katalog stron oraz blog jeśli był by ktoś zainteresowany dodaniem swojej strony do katalogu lub jakiegoś precla na bloga, podkreślam że strona jest świeża ma dopiero tydzień, ale myślę że nie długo będzie trochę wartościowa więc jakieś linki może się przydadzą, jeśli ktoś dodawał by artkuł prosił bym o unikalność :)

pozdrawiam

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

przy rejestracji jest wymafne wpisanie Captcha ale ja w przeglądarce firefox nie wiedzę ani chaptchy ani pola do wpisania

Witam, u mnie wszystko działa na różnych przeglądarkach, oraz na innych kompach , może trzeba wyczyścić pamięć podręczną?

Postaram się sprawdzić może faktycznie jest jakiś problem

naszkraj.info

Dodałem stronę, ale nie ma żadnego potwierdzenia. Nie wiem czy coś się zapisało, czy nie

Witam, jeśli strona została dodana to napewno jest aktywna gdyż ja ją aktywuje w panelu, muszę pomyśleć nad wysyłaniem potwierdzeń po dodaniu i aktywacji strony

pozdrawiam

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności