Skocz do zawartości

Magic Submitter kto pomoże?

Grazyna

Rekomendowane odpowiedzi

co do wymagań sprzętowych to niewielkie ja jadę na starym laptopie z systemem vista nie mam wiary instalowania tego typu softów na głównym kompie, co do szkoleń to przewaliłem wszystkie a jest tych godzin i powiem tak pierwsza klasa i wszystko pokrywa się z faktami.

Trzeba pamiętać ze to jest program na abonamencie co daje nam gwarancje ze będzie dobrze ciągle rozwijany a bazy aktualizowane. Sam fakt ze Aleks daje 60 dni money back guarante pokazuje jak bardzo jest pewny swojego produktu.

daje 60 dni money back guarante

30 dni

Our 60 Days 100% Money Back Guarantee

30 dni to jest okres próbny za 5$

a korzystasz z tego zwrotu 10dolców z warriorforum?? co daje nie 67$mc a 57$ ??

chyba został mi do zrobienia format i na weekend MS bedzie juz zakupiony:)

Mam nadzieje Namico ze gdybym miał problemy z ms to dasz dobrą radę jak juz tak obeznany jestes:)

nie wiem chyba mam te znizke co do rad to pisz zawsze doradzę w miarę możliwości choć wydaje mi sie ze wszystko sam ogarniesz:-) bo program strasznie prosty

Jeszcze jedno . proxy używasz z HMA?? prywatne?? jakie koszta ci wychodzą za to??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności