Skocz do zawartości

Nagły brak postępów

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że chyba muszę się powtórzyć.

To, że nie robię czegoś z pasją (czytaj nie pozycjonuje z zamiłowania)

Ja też nie mam zamiaru nikogo szkolić z żeglarstwa, bo nie mam o tym pojęcia i nie mam do tego zamiłowania. Na siłę też tej wiedzy nie będę poszerzał. Czy dalej nie rozumiesz?

Czy jeżeli napiszesz mi w 2 zdaniach co mam robić żeby żeglować to jesteś pewny, że wskakując na żagiel będę wymiatał jak Kuśnierewicz? Domyślam się, że sam żeglowania nie nauczyłeś się w godzinę i IDENTYCZNIE jest z pozycjonowaniem - są to setki testów, analiz, godzin spędzonych przy tym. Myślisz, że da się tego nauczyć pisząc temat "POMOCY"?

Masz swoją działkę i zajmuj się nią, chcesz mieć więcej klientów, ruch ze strony - zleć to komuś kto się na tym zna. Tyle w temacie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności