Skocz do zawartości

Śledzenie użytkownika

lamer

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwe napisanie skryptu do sprawdzenia czy użytkownik po przejściu na strony PP dokonał tam zakupu?

Odnoszę nieprzyjemne wrażenie że PP mnie kantuje, według statystyk miałem w tym roku kilka tysięcy wejść na strony PP a tylko kilka zakupów.

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Czy jest możliwe napisanie skryptu do sprawdzenia czy użytkownik po przejściu na strony PP dokonał tam zakupu?
Nie ma takiej możliwości.

Wysyłasz usera i to wszystko co możesz zrobic. Ale możesz też sam wejsc z Twojej strony na strone PP dokonać zakupu i sprawdzić czy ten zakup został odnotowany w statystykach PP. Lepsze to niż nić :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie ma takiej możliwości.

Szkoda. Z drugiej strony odczuwam ulgę że nikt mnie nie może śledzić gdy surfuję. A tyle się czyta o hakerach, wirusach, dziurach w Windzie itp.

Metodę zakupu kontrolowanego zastosowałem już dawno tyle że jeśli oszukują to może wykrywają skąd klikam (miejscowość) i takie zakupy przepuszczają (znają moje namiary). Moje podejrzenie bierze się stąd że raz na jakiś czas ludzie dokonują kilku zakupów przez 1 do 2 dni a potem długo długo nic, trochę to dziwnie wygląda.

Znam ilość wejść na strony PP ze statystyk

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Metodę zakupu kontrolowanego zastosowałem już dawno tyle że jeśli oszukują to może wykrywają skąd klikam (miejscowość) i takie zakupy przepuszczają (znają moje namiary).

Przesadzasz Kolego ale jak chcesz się upewnić ustaw sobie PROXY w przeglądarce, wyczyść wszystkie swoje ciacha na kompie i sprawdź co słychać :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękuję za odpowiedzi.

Obcą stronę w ramkę (jak zdjęcie albo obraz?), Ajax (proszek do szorowania?) , nic nie rozumiem straszny ze mnie lamer

;):pisze:

Przesadzasz Kolego

Może. Ale jeśli ktoś z tej firmy kantuje to naprawdę dużo zarabia. Proxy, dziękuję, tak chyba będzie najprościej.

Raczej nie podam takiej informacji nie mając dowodów, a może mylę się i po prostu klienci zniechęceni cenami rezygnują i idą do konkurencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności