Skocz do zawartości

Ads (Ad review center)

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś ma jakiś pożytek z tego ustrojstwa: Ads (Ad review center) ?

1.

Blokowanie non stop debilnych reklam jest jakieś chore. Ze trzy-pieć razy dziennie trzeba było by to robić, a i tak skutek mizerny, bo reklamy zupełnie inne mogą sie pojawić na stronie.

2.

Reklamy możesz blokować, a jutro albo za 6 godzin te same reklamy pojawią się w centrum ponownie....

3.

Te same reklamy pojawiają się w Ad review center wielokrotnie. Bezsens.

4.

Po jaki gwint opcja: "Hold placement targeted ads for 24 hours so they can be reviewed", jak i tak w "Upcoming" praktycznie nic się nie pojawia, i wszystko idzie od razu do wyświetlania.

"AdNetwroks", niby co mi to daje, że jakiś network wstrzymam?

I tak nie jestem w stanie stwierdzić jakie reklamy network wypuszcza....a nawet jakby próbować do tego dojść, to tych newtworków jest tyle, że nic innego bym robić nie mógł tylko werifykować.

Jakieś sugestie, spostrzeżenia?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

W ogóle 4 reklamy się tam wyświetlają maksymalnie. A to adscenter jest na wszystkie dodane strony.

Nie no ja mam zawsze kilkadziesiat reklam w AdCenter, właśnie zblokowałem kolejne 16 śmieci, i tak by można codziennie albo 4 razy dziennie. Tylko że to jest zupełnie bez sensu.Moje reklamy są dla angielskiego contentu.

No faktycznie jak ktoś ma wiele stron i o róźnej tematyce to taki adcenter to już zupełny bezsens. Ja z Adsense mam tylko jedną stronę (za to pożądną), więc zależy mi żeby reklamy były jak najbardziej powiązane tematycznie do tej strony, tyle że Adsense i tak wyświetla co mu się podoba, i przede wszystkim bazując nie na treśći strony a na tym co użytkownik szuka w sieci.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności