Skocz do zawartości

Linki z allegro, wejscia z fb, chomika, artykuly na stronach - czy to cos daje.

bercow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na allegro sa setki aukcji o 1000 lubie to an fb, 1000 wejsc z chomik, czy facebook, linku Twojej strony w tysiacu miejscach wraz z artykulem, w smiesznych cenach. Czy kupowanie takiego pakietu ma sens. Czy jedynie strace troche transferu na niepotrzebne wejscia, google zindeksuje moja strone jako spam, i napytam sobie wiecej szkody niz pozytku. Nie bede dawal konkretnych linkow, kazdy zapewne zna wymienione przez mnie aukcje, jak nie to Komputery->Internet w Allegro. Nie oczekuje oczywiscie, ze stane sie potentatem w googlach w wszystkich frazach, po zakupie kilku akcji. Ale chcial bym wiedziec na ile takie dzialania sa naciganie z strony sprzedajacych, a na ile prawdziwymi oferatmi majacymi jakis sens.

Z gory dziekuej za odpowiedz :)

Czy o ofertach typu: https://allegro.pl/listing.php/search?category=15821&change_view=1&order=bd&string=google Ktore zakladaja, ze beda umieszony w ilus stronach indeksowanych przez google.Jedni mowia, ze katalogi to najlepsze opcja, inni, ze katalogi juz w ogole nie dzialaja. Jakie oferty naprawde nalezalo by brac po uwage ? W wypadku tych aukcji szmal nie am praktycznei znaczenia, bo oferty sa groszowe, jednakze nie chcial bym zostac "zle zrozumianym" przez google.

• 2 miesiące temu...

Odkopuje.

I pytam jednoczesnie.

Kupilem na allegro "extra mocne linki ze stron pr9" za cale 35 zl - taki test, bo raczej na efekty sie nie nastawiam.

Bylem ciekaw co za to dostane.

Okazuje sie ze utworzono profile na popularnych stronach i w tych profilach dodano strone z anchorem do mojej strony. Oczywiscie wszystkie profile maja pr n/a

Domeny glowne natomiast i owszem, maja dobry pr. Pytanie, czy taki zakup ma wogole sens?

Jestem totalnym amatorem, ale wydaje mi sie ze to raczej nic nie da?

Prosze o komentarz doswiadczonych kolegow :)

:)

tylko pamietaj cena taka jakosc uslugi

W dniu 6.05.2013 o 16:57, fungi napisał(a):

Jestem totalnym amatorem, ale wydaje mi sie ze to raczej nic nie da?

zabieg marketingowy dzialajacy na wyobraznie kupujacego, mam strone na PR2 i na glownej jako obrazek z boku wg ahrefa najwyzsza wartosc ma sposrod nawet forów o PR8-5 czy wszystkich kozackich katalogow, czy innych preclow i cudów (wiem tez ze wartosc z ahrefa to zadna wartosc dla porownania ale innej nie mam)

koles wzbogacil sie o 35 zespamowal pare forów

reklama dzwignia handlu

forum opery np ma PR8/5 dofollow dają, jedyny minus ze anchor jest jako adres strony ale w koncu dywersyfikacja i to taki pic na wode ;)

jeszcze pare mam PR8-9 dofollow ale o spamowanie tam trudno i dzialaja takie linki co najwyzej srednio no chyba ze jestes mega aktywny ;)

to tyle szczerosci ode mnie po 5 piwach :)

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności