Skocz do zawartości

ile trzeba linków do banu w google, sandboxu?

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

mam kilka przykrych doświadczeń z google, dawałem linki z zaplecza, odrazu chyba zadużo

ze stron z pr4, pr3, no i ... dostawałem bana.

ile trzeba linków, jakej mocy i z jakim pr, żeby dostać bana?

jak rejestruje strone -daje link z pr4 i 2-3 -z pr3, wszystko -różne ip.

czy to niebezpiecznie, nie zadużo?, nie zamało?

:pisze:

Ale z ja nic innego nierobie, tylko tu siedze i czytam. Przeczytaem wczoraj :jak budować zaplecze" o gosciu, co ma z 250 stron a 250 ip potem położylem sie do żony, TAK O TYM MYśłIAłEM CAłY CZAS. To jest chore. 250 stron na 250 ip.

aha jeszcze przy okazyj pytanko: czy może googla zbanować poddomene. mam www.domena.pl

juz wq google z pr3 , no to nie ma sposobu przesadzić żeby poddomene spalić?

taką: www.domena.pl/poddomena sorki ya glupie pztanko , ale googla ostatnio daje w koSC.

Niema określonej liczby ani tez precyzyjnych wyliczeń na bana czy też filtr. Ja kiedys zaliczyłem filtr po 2 linkach a kiedy indziej dopiero po przyłożeniu z systemów cos koło 2000 linków

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, tylko że później taki gość zrobi KAŻĄ frazę a nie tylko tą, która mu odpowiada.

Dokładnych liczb nikt Ci raczej nie poda.

Nie chodzi o jakieś tajemnice - po prostu do pozycjonowania trzeba mieć wyczucie - to przychodzi z czasem ;)

Pozdrawiam,

Z

;)網頁使用框架,但是您的瀏覽器並不支援.

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

o!

w piach!

i tego sie boje.

a jeszcze sie boje jak googla nowa strone dlugo nie rejestruje,

w desperacji dodajesz duzo linkow i googla ja tez...w piach. o!

ja uwazam ze kazda strona nawet z jednym linkiem z anchorem "stron" dostaje filtr - np. "katalog stron" - tego sie nie da wypozycjonowac w miesiac czy dwa. Analizuje caly czas system filtrow i mam teorie (u mnie sprawdzona) ze czas dzialania filtra zalezy od popularnosci frazy - na malo popularne spadlem na 2 tygodnie tylko i wracam.

Co do Bana - zbyt mocne slowo - moim zdaniem nie dostales bana - mi poleciala strona 2 tygodnie temu calkiem z indeksu - bez kopii, bez sladu - 3 dni temu wrucila. Teraz poleciala kolejna - 500 podstron zniknelo bez sladu - wpisujach komende "cache:adresstrony.pl" kopia jest elegancko ale z przed tygodnia, po prostu Googiel sie pierniczy i jestem wiecej niz pewnien ze ta strona tez wroci - zarowno moja jak i Twoja ;)

bana dostaje tylko phentermine i inne mega spamy, nielegalne tresci i multihiperturbo generatory spamu typu legendarna ad.warszawa.pl :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

to gdzie te 3 strony ?

antyki.pisz.pl

catering.pisz.pl

zakupy.pisz.pl

nie ma ich w google od ... dlugo.

a jedyny grzech moj-ze dalem zaduzo linkow z wysokim pr.

czy duzo?

Połowy tych stron nie ma ;)

Start

Co to jest

Jak zaczynać

Jka wybrac firme

Jakie problemy

Kielnery do wynajecia

世界視野, ------------------------------------------------------------, 1) 露天放映, 2) 開幕電影, 3) 頒獎禮之夜, 4) 閉幕電影, 5) 神秘電影, 6) 隆重首映, 7) 特備節目, 8) 亞洲數碼錄像競賽, 9) 人道獎紀錄片競賽, 10) 影迷嘉年華 ...

:);)

Co ty nam 糖尿病病人 高血壓病患 ;??? :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności