Skocz do zawartości

Proszę o ocenę stronki firmowej

DJtiger72

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak na szybko- jest dużo lepiej :) Gratuluję Ci bo nieźle zniosłeś krytykę a niewielu sobie z tym radzi (łącznie ze mną). Wyrzuć linki do katalogów. Dodawaj stronę tylko do tych, które nie wymagają linka zwrotnego.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie będę oceniał grafiki bo sam mam niektóre strony w wersji sprzed 10 lat ale odniosę się do układu tekstu. Dlaczego "wstępniak" ma beerki? Po "do ludzi,", po "rozwoju firmy", po "osobowość prawną" itd, itp. Poczytałem dalej. Beerki wszędzie!!

"Contact us!"? Aj dont anderstend.

"Zobacz ogertę" - ogólnie te dymki mnie wq...wiają.

Sorry za szczerość bo pewnie się narobiłeś...

nie tak znowu za bardzo :) -> <meta name="generator" content="Incomedia WebSite X5 Evolution 9.1.10.1972 - www.websitex5.com" />

Dzięki za opinie proszę o więcej :)

Wszystkie biorę pod uwagę :)

Co to są "beerki" ? , generator swoją drogą, ale i tak trzeba dużo żeczy poprawiać :)

Kontact to kontakt :P mała literówka :)sindirus tekst się cały przewija,

"......Gratuluję Ci bo nieźle zniosłeś krytykę...." a dziękuje :) Trochę to trwało bo był brak zgody na poprawę, ale udało się :)

Zapraszam do dalszych komentarzy :)

na dole pod tekstem na głównej jest telefon, na samym środeczku taki duży stary telefon z kalkulatorem w tle :) Po co on? Rozumiem, że do kontaktu, ale podpisz go chociaż "Kontakt z nami" a najlepiej wywal bo nie pasuje tam. Banner zmień, zrób np fotke uśmiechniętego właściciela przy pracy. Wyrzuć copyscape i firmy net przenieś niżej tam gdzie certyfikat. Ja przynajmniej bym tak zrobił :) Zrób tak żeby kontakt już przed rozwinięciem był klikalny, po co te linki "ciekawe"? Moim zdaniem kompletnie niepotrzebne. Zostawiłbym tam tylko promocje bo chyba jest ważniejsza niż jakieś stronki na które lubisz wchodzić?

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Dokladnie, zabralbym telefon z dolu i te haslo po prawej cos ie ruszaja podciagnal do gory i wtedy dalbym tam po prawej tez kontakt, nie podoba mi sie wizja jego na srodku i na pewno nie w takiej formie

P.S Troszke nie podoba mi sie tez cien pod belka z trescia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności