Skocz do zawartości

Proszę o ocenę stronki firmowej

DJtiger72

Rekomendowane odpowiedzi

Czytacie w moich myślach :) albo ja w waszych :P Tak jak piszecie to się zmieni napewno, też mi się to jakoś nie widziało :)

Dziękuje i czekam na dalsze komentarze , są bardzo pomocne :)

Ps. Kontakt był podpisany:)

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no już lepiej to wygląda. Tak jak mówie bardzo poważnie jeszcze zastanowiłbym się nad bannerem bo ten wygląda jak z poprzedniej epoki i jest to moim zdaniem jedna z najważniejszych rzeczy na stronie po zobaczeniu, której klient decyduje czy zamknąć ją czy zagłebić się dalej :) fb jeszcze dałbym wysuwanego z lewej lub prawej storny zamiast na bannerze ilość osób lubiących i wywaliłbym ten przesuwający się tekst pod firmy net bo i tak podejrzewam, że nikt nie będzie tracił czasu na czytanie tego a powoduje on znaczącą przerwę pomiędzy środkiem strony a stopką.

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Tak top też bym zmienił, ale to wydawało mi się oczywiste. ( Np sam logotyp + jakies haslo reklamujace was )

Czemu po najechaniu na zapraszamy, jest odnosnik do promocji xd Nie widze zwiazku.

Jakos zakladka kontaktu w sensie tresc w niej nie podoba, nie wiem czemu, ale nie wyglada to schludnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności