Skocz do zawartości

brak strony w google

sskijop

Rekomendowane odpowiedzi

dopiero co zaczynam swoją przygodę z pozycjonowaniem. ostatnio byłem w google na 2 stronie. Ostatni dzien przed zniknieciem mojej strony w google wrzucilem ja do okolo 30 katalogów.

Czy taka ilosc ktalogów mogla spowodowac znikniecie strony?

jak to naprawic?Czy odczekac bo narazie nie kataloguje i sama wróci, w google patrzem niezostala zablokowana.

30 katalogów nie powinno mieć wpływu na usunięcie strony z indeksu.

Musiałbyś podać więcej informacji, czy domena jest świeża, jak długo już czekasz na jej powrót, może masz jakieś błędy na stronie itd.

Sprawdź jeszcze czy operator site:twojadomena.pl zwraca jakieś wyniki

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

30 katalogów nie powinno mieć wpływu na usunięcie strony z indeksu.

Musiałbyś podać więcej informacji, czy domena jest świeża, jak długo już czekasz na jej powrót, może masz jakieś błędy na stronie itd.

Sprawdź jeszcze czy operator site:twojadomena.pl zwraca jakieś wyniki

domena miesiac w google. mam 614 linkow -dzis zaktualizowalo. Konkurencja ma po 5080 linkow i te same slowa kluczowe co ja.mnie nie ma w pierwszej 100 google oni sa wszedzie. nie rozumie.

linkuje od miesiaca. czekam 4 dni na jej powrót.

po wpisaniu w google site:balticdive.pl pojawia sie

Materiały Szkoleniowe - balticdive.pl

oki created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow

.... i wszzystkie tak podstrony

tylko nie wiem jak wywalic te info z slidera i czy to przeszkadza

hmm jak to mówią: każdy może pozycjonować, i do tego każdy może wróżyć. Bez adresu dużo Ci nie powiemy, a do tego 614 linków nie mogą stronie zaszkodzić, ale niekoniecznie mogą też pomóc bo zależy od jakości tych linków. adresikkkk

sprawdź jeszcze czy filtr czy ban.

Optymalizacja strony - Title, H1, poprawić teksty, duplicate content po kliknięciu w stronę główną w menu: https://balticdive.pl/index.php

Po 3 minutach na stronie -> OPTYMALIZACJA -> LINKOWANIE. i będzie ok. Lub zlecenie pozycjonowania firmie.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Masz za********e-za******e DC więc wcale się nie dziwię, że leżysz na głębokości Frankena. Budowanie strony to nie tylko CTRL+C -> CTRL+V. IMHO Twoje pozycje są takie, na jakie zasłużyłeś.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

hmm jak to mówią: każdy może pozycjonować, i do tego każdy może wróżyć. Bez adresu dużo Ci nie powiemy, a do tego 614 linków nie mogą stronie zaszkodzić, ale niekoniecznie mogą też pomóc bo zależy od jakości tych linków. adresikkkk

sprawdź jeszcze czy filtr czy ban.

Optymalizacja strony - Title, H1, poprawić teksty, duplicate content po kliknięciu w stronę główną w menu: https://balticdive.pl/index.php

Po 3 minutach na stronie -> OPTYMALIZACJA -> LINKOWANIE. i będzie ok. Lub zlecenie pozycjonowania firmie.

jak filtr lub ban sprawdzic? strona robioan byla w web site x5 evolution 9

Masz za********e-za******e DC więc wcale się nie dziwię, że leżysz na głębokości Frankena. Budowanie strony to nie tylko CTRL+C -> CTRL+V. IMHO Twoje pozycje są takie, na jakie zasłużyłeś.

co to DC-za******e

czyli nie rozumie ctrl+c? jestem nowy i robie tak jak wyczytam .Co nie tak i co zrobic?

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności