Skocz do zawartości

Google wprowadziło potężne zmiany!

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

No tak...

Jeszcze 14 dni.

Ale to zleci szybko. Teraz trzeba pościągać dużo linków, aby przygotować się na zmiany do G.

Ciekawy jestem jak zrobią to niektórzy, co mają kilkanaście tyś. linków.

Ale z drugiej strony są tego plusy. Teraz katalogi będą służyły do niszczenia konkurencji :D

Case study jak pozyskać więcej leadów

Biorę się za haksiorowanie katalogów stron, nie chcę żeby Google widziało jakiekolwiek linki do mojej strony ;)

Takim sposobem będę nr 1 pod interesującymi mnie frazami :)

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Ci co nie będą wiedziec o tym będoą mieli np. PR=9 i zaczną sprzedawać na alegro linki jak teraz by sprzedawali na pr=1 i to za niezłem sumki.

zgodnie z pirwszym postem - takie linki bądą nic nie warte

jak kilka stron z PR=0 wymieni się linkami, wszystkie dostaną PR=10, więc potem znowu spadną na 0... itd. ;p

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności