Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony w dół

Rekomendowane odpowiedzi

...W rzeczy samej na podane frazy optymalizacji brak...

Skup się na tym. Optymalizacji nie masz również jeśli linki (anchory). Skup się na tym zagadnieniu a potem pracuj dalej.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

A ja Ci powiem tak: poczytaj dokładnie ten dział(tak z tydzień) oraz tydzień na dział "dla początkujących" i BYĆ MOŻE doczytasz się co źle robisz.

Jeśli dostałeś pingwinem to sama optymalizacja nic nie da.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

A świstak zawija w sreberka :D

Jeśli fraza może się wypozycjonować sama, to masz rację. Ale wtedy stawiasz wódkę i kolację :)

Postawie Ci nawet jak udowodnię swoją rację :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja Ci powiem tak: poczytaj dokładnie ten dział(tak z tydzień) oraz tydzień na dział "dla początkujących" i BYĆ MOŻE doczytasz się co źle robisz.

Jeśli dostałeś pingwinem to sama optymalizacja nic nie da.

Zdaję sobie sprawę że nie zależy to tylko od optymalizacji. Co do czytania forum użycie wielkich liter do BYĆ MOŻE jest całkowicie uzasadnione bo na forum ilu fachowców tyle opinii a więc faktycznie wyniesienie jakiejś nauki może być nie lada wyzwaniem, już po tym temacie widać co najmniej 2 różne szkoły...

już po tym temacie widać co najmniej 2 różne szkoły...

Te "białą" możesz sobie darować bo tak naprawdę jest szara ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Proponuję zastanowić się nad samą fraza wiklina - czy jest ona potrzebna. Czy nie lepiej się skupić na konkretnych rodzajach produktów. Możemy dodać np. produkty z wilkliny, produkty wiklinowe itd. Np. dla kategorii kosze na parasole możemy dać tytuł "Kosze wiklinowe na parasole - sklep z produktami z wikliny" etc.Treść w produktach jest też taka sobie. W zasadzie są same parametry i tolerancja +/- 3 cm.

Dziękuje za propozycję, faktycznie chyba za bardzo skupiłem się na tej jednej frazie i zaniedbałem pozostałe, będę musiał trochę jeszcze pomyśleć chyba nad tego typu rozwiązaniami i w najbliższym czasie je wprowadzić.

Jeżeli tą frazą była "wiklina" to hmmm :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności