Skocz do zawartości

[Zdobędę] Linki z najmocniejszych for w polsce (dofollow link)

donlupak

Rekomendowane odpowiedzi

Link pochodzić będą tylko z najlepszych i długo działających na naszym rynku for internetowych w Polsce. Jako, że w ostatnim czasie posiadałem wiele zleceń i braku czasu zostałem zmuszony do zminimalizowania ilości takich linków i wyegzekwowaniu tylko tych najlepszych i najskuteczniejszych.

Lista zawiera 90 forów internetowych, gdzie można zamieścić link z atrybutem dofollow oraz anchorem. W miarę zmian algorytmu google, trzeba znacznie więcej kłaść nacisk na zdobywanie linków z serwisów bogatych w treści, dobrze podlinkowanych i długo będącym w google.

Lista świeża z dnia wczorajszego z PR6-3.

Czas na wykonanie usługi max 30 dni.

Raport (zawierać będzie tylko dostęp do for + adres profilu "niestety zbyt dużo czasu zajmuje budowanie raportów z linkami prosto do posta, przez co była by znacznie wyższa cena".

Online daje dostęp do konta e-mailowego w celu analizowania stałego postępu prac. Najważniejszy nacisk w tym zleceniu kładę na jakość posta by ten był jak najdłużej na forum.

a - 30 forów x 1 post co daje 30 mocnych linków z 30 różnych IP

b - 60 forów x 1 post co daje 60 mocnych linków z 60 różnych IP

c - 90 forów x 1 post co daje 90 mocnych linków z 90 różnych IP

Gratis w pakiecie b i c (umieszczam link w profilu : moja strona, gdzie dodatkowo pozyskują Państwo link pod URL).

Ceny

a - 45,00 PLN

b - 80,00 PLN

c - 150,00 PLN

Forma rozliczeniowa najlepiej umowa o dzieło.

W razie pytań zapraszam na e-mail : donlupak@gmail.com

Pozdrawiam, Maciej K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności