Skocz do zawartości

Brzydki dowcip... nie czytaj :P

VeParadox

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa pedały uprawiają namiętny sex... W pewnym momencie jeden mówi:

- słuchaj jakoś mi sie to już nudzi.. pokaż jak bardzo na mnie ci zależy, jak mnie kochasz..

Na to tamten nachyla sie nad klata kochanka i wali mu fest kloca na klate...

Koleś sie wymazuje g**nem i jeczy przy tym pełen podniecenia..

Po euforii następuje zmiana i teraz drugi pedzio wali kloca na klate... prztyk i taki mały bobek wyszedł... na to ten z fetyszem na klacie: Ty to juz mnie nie kochasz...!!!!(płacze)

:nie_powiem::zeby:

Może nadaje się na kawał przy kumplach przy ostrej wódzi. Stary jest z resztą. Publicznie, tutaj...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

prztyk i taki mały bobek wyszedł... na to ten z fetyszem na klacie: Ty to juz mnie nie kochasz... !!!!(płacze)

A może tam ty za mało mu jedzenia zrobił i dlatego taki klocek mały był? To tam ty nie kocha, bo mu żarcia żąłuje!

A sam się nawpierd***ł i zaj***ł klocucha od uch do ucha.

Linkuj dalej i nie pier*ol

prztyk i taki mały bobek wyszedł... na to ten z fetyszem na klacie: Ty to juz mnie nie kochasz... !!!!(płacze)

A może tam ty za mało mu jedzenia zrobił i dlatego taki klocek mały był? To tam ty nie kocha, bo mu żarcia żąłuje!

A sam się nawpierd***ł i zaj***ł klocucha od uch do ucha.

Ty no przeca to oczywiste że chodziło o pasze XD a oni co sobie pomyśleli... :faja:

Dwa pedały uprawiają namiętny sex... W pewnym momencie jeden mówi:

- słuchaj jakoś mi sie to już nudzi.. pokaż jak bardzo na mnie ci zależy, jak mnie kochasz..

Na to tamten nachyla sie nad klata kochanka i wali mu fest kloca na klate...

Koleś sie wymazuje g**nem i jeczy przy tym pełen podniecenia..

Po euforii następuje zmiana i teraz drugi pedzio wali kloca na klate... prztyk i taki mały bobek wyszedł... na to ten z fetyszem na klacie: Ty to juz mnie nie kochasz... !!!!(płacze)

tybeta%C5%84ski-lis-piaskowy-kwejk-demotywatory-joe-monster.jpg

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności