Skocz do zawartości

co zrobić z moją stronką :|

tweetyml

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli chodzi Tobie o podniesienie PR glownej strony to powinienes miec jak najmniej linkow wychodzacych z tej strony i kazda strona powinna linkowac do strony glownej najlepiej ze slowami kluczowymi w tekscie linku (anchor text).

Tak jak powiedzial Adore - musisz byc bardziej cierpliwy. Zmiany na stronie moga zajac nawet do 3 miesiecy zeby zaowocowaly.

Moja rada - linki, linki i jeszcze raz linki plus duzo cierpliwosci.

Adore to może udzielisz mi jakichś małych wskazówek bo ja zaczynam wątpić :> Przyznam szczerze, że wolałbym już nie inwestować w boksy :)

Zadnej Ameryki nie odkryje ;-)

Ja caly czas robie pozycjonowanie tylko pod Google, a efekty - jak sie okazuje - moga nawet byc rownie dobre (a wrecz nawet lepsze) w takich wyszukiwarkach jak Onet czy Netsprint.

I mowie tutaj o dosyc konkurencyjnej branzy, jaka jest szeroko pojety GSM :)

Pozycje w Onecie wynikly same z siebie, z czego bardzo sie ciesze, bo w obliczu spamu, nawet nie bralem tej wyszukiwarki pod uwage...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności