Skocz do zawartości

Narzędzia SEO do 3000 brutto

nowicjusz480

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, jestem początkujący mam konkretne pytanie. Chciałbym wzbogacić swój SEOwarsztat o jakieś fajne narzędzia, które będą mi pomocne przy zdobywaniu nowych linków oraz pomogą w budowaniu zapleczy. Mam 16 klientów. To co mam do tej pory to najnowszy publiker oraz webtools do monitorowania pozycji. Do tej pory głównie zlecałem linkowanie bezpośrednio do stron, od jakiegoś czasu buduje zaplecza na darmowych serwisach.

Pytanie do doświadczonych użytkowników. Posiadam 3k i chciałbym je sensownie wydać. Myślę, że klientów mogę mieć zaraz dwa razy tyle. Co polecacie ?

xrumer ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nowicjusz480 - skoro masz klientów to masz też strategię linkowania. Zobacz do czego w swojej strategii nie masz narzędzia i wtedy

a) poszukaj na forum

B) zadaj pytanie "które narzędzie do xxxxx polecacie, używacie, promujecie"

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Posiadam 3k i chciałbym je sensownie wydać. Co polecacie ?

Piwo i tylko piwo.

Za tą kwotę już można kupić rozsądną ilość.

Do pozostałej części tematu nie będę się odnosił, bo jak się ma klientów, to powinno się mieć trochę więcej wiedzy.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dość duża ilość klientów jak na początki w seo. Koledzy wyżej maja racje, musisz pierw stwierdzić jakie narzędzia i do czego aktualnie Ci się przydadzą bo tak to każdy wypisze w poście byle jakie lub takie które używa do swoich celów (mogą sie mijać z Twoimi) i tyle.

Ja np. polecę Market Samurai

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

A ja bym podszedł do tematu od innej strony.

Do tej pory głównie zlecałem linkowanie bezpośrednio do stron

Skoro pytasz jakie narzędzie to nie wiesz jak podwykonawca wykonał to linkowanie (domyślam się że linkowanie jest skuteczne i chcesz sam wykonać coś podobnego). Zleć komuś mądremu ekspertyze backlinków dla danych domen z wytłumaczeniem jakie narzędzia należy użyć żeby wykonać takie samo linkowanie. Dużo nie stracisz a uzyskasz zdecydowanie bardziej trafne odpowiedzi.

Piwo i tylko piwo.

Tutaj się zgodzę, automatów korzystam jedynie do podlinkowania wpisów w komentarzach itp. Jak na razie się to sprawdza. Jedyne co mnie martwi to anglojęzyczność tych serwisów.

Moja rada jest taka żebyś ręcznie robił wpisy w serwisach do których jak najmniej automatów ma dostęp. Jak masz jakieś polskie z dobrym DA I PA i tak dalej to będzie super ;)

Idealny katalog stron dla twojej witryny- dodaj swoją stronę bezpłatnie.
Polecam serwisy o zdrowiu i urodzie: pieknojestwtobie.com oraz twojmedyk.pl

Zastanówcie się co czynini automatyczny karabin maszynowy w reękach nowicjusz.

Podobne spustoszenia można spodziewać się po niedoświadczonym pozycjonerze.

A najlepiej podoba mi się odpowiedż Mariusza.

Piwo i tylko piwo.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zastanówcie się co czynini automatyczny karabin maszynowy w reękach nowicjusz.

Podobne spustoszenia można spodziewać się po niedoświadczonym pozycjonerze.

A najlepiej podoba mi się odpowiedż Mariusza.

Piwo i tylko piwo.

"karabin maszynowy w reękach nowicjusz" najwyżej spali jedną domenę.. potem drugą.. potem się nauczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności