Skocz do zawartości

Filtr ? - to nie prima aprilis :(

Edyta

Rekomendowane odpowiedzi

[edytowane - Erbit]

Staraj się nie cytować bez potrzeby - oszczędzaj bazę

A to widzisz, ja jeszcze nigdy nie złapałam bana, czy filtra. Sprawdzam kondycje konkurencji (linki i ich lokalizacje, moc, archive), linki do strony pozycjonowanej pod kątem syfu (linkory, farmy,), wiek, itp. Ale żeby sprawdzać wiek linków z domen linkujących i tempo przyrostu w przeszłości to chyba przesada.

No i przy katalogowaniu nie robię nawet połowy z tych rzeczy :)

Rób swoje i poczekaj kilka dni. Ostatnio myślałem, że mi poleciało kilkanaście stron z indeksu, a po 3 dniach wszystko wróciło. Jak za tydzień nic się nie zmieni, to dopiero zacznij się martwić.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Moje dwie strony też ostatnio spadły na bardzo odległe miejsca bez większej przyczyny... Minęły 2 dni i wszystko spowrotem, znowu jest ok. Więc to chyba tylko chwilowe wachania. Chyba... :pisze:

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Wróci. Google ostatnio ma tak często - domena znika na daną frazę bez powodu na tydzień - dwa z googla, aby potem jak gdyby nigdy nic powrócić. Jedna fraza mi tak zniknęła i powróciła dwukrotnie. Sprawdz czy na tę frazę nie wyskakuje przypadkiem jedna z podstron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności