Skocz do zawartości

Sztuczne nabijanie wejść

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Potrzebuję na szybko nazwy jakiegoś programu który sztucznie nabije mi dość szybko sporą ilość wejść na jedną z podstronek serwisu. Tak aby imitował jakiś ruch na stronie. Bardzo proszę o pomoc.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

ale czy to jest program który będzie mi nabijał - czy jedynie pozwala monitorować? Bo ja chcę nabijać :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

To zastanów się na jakiej zasadzie on monitoruje. Aby sprawdzić, czy strona jest online, musi robot host trackera na nią wejść. Czyli w ciągu 2-3 minut masz wejścia z różnych IP na swoją stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności