Skocz do zawartości

miniSWL – system wymiany linków stałych i rotacyjnych

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jako że dzisiaj mam urodziny to mała promocja 2 licencje miniSWL za darmo :prezent: dla dwóch pierwszych osób które wyślą wiadomość z adresem (domena/subdomena) instalacji skryptu za pośrednictwem formularza kontaktowego na mojej stronie, kilka wiadomości wcześniej znajduje się adres strony kontaktowej. Darmowe licencje mogą dostać tylko NOWI klienci czyli tacy którzy nie posiadają jeszcze mojej aplikacji, przy zamówieniu proszę podać dane firmy/ imię nazwisko jeśli osoba prywatna.

CENA: systemu wymiany linków miniSWL:

miniSWL - 50zł netto, standardowa cena 80zł netto. (30 zł taniej) :prezent:

Dodatkowo promocja dla wszystkich nowych i dotychczasowych klientów CENY:

WEBmonitor limit 100 stron - 70zł netto, standardowa cena 150zł netto. (80 zł taniej) :prezent:

WEBmonitor limit 1000 stron - 150zł netto, standardowa cena 230zł netto. (80 zł taniej) :prezent:

WEBmonitor limit 5000 stron - 230zł netto, standardowa cena 330zł netto. (100 zł taniej) :prezent:

Do każdego pakietu 300 proxy na start GRATIS koszt takiego pakietu w PM to 24zł :):prezent:

Oraz dwie darmowe licencje zasady jak wyżej tylko NOWI klienci - kliknij i poznaj szczegóły

Oferta nielimitowana ważna do końca dzisiejszego dnia (5.06.2013 godzina 23:59)

Zamówienia podając nazwę licencji, adres instalacji i dane do faktury proszę kierować przez formularz kontaktowy umieszczony na mojej stronie.

bilbord_opublikuj_mini.png

Wiadomość o darmową licencje poszła przez formularz kontaktowy na stronie z ofertą

Ok dziękuje lecz ..

Proszę o WebMonitor 1000.

Licencja 1000 nie jest w promocji (darmowej licencji) tutaj jest opis https://www.forum.opt...55#entry1236601

Darmowe licencje wyczerpane na miniSWL i WEBmonitor.

Nie wiem czy była o tym mowa ale trzeba by dodać masowe usuwanie linków w takiej postaci jak jest przypisywanie linków do stron - czyli na górze okienko z możliwością zaznaczenia i hurtowego usunięcia linków jednym kliknięciem. Mogłoby być też rozwiązanie umożliwiające usunięcie wszystkich linków przypisanych do danej kategorii za jednym kliknięciem. Ręczne usuwanie linków rotacyjnych w setkach sztuk to masakra :/

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeżeli pojawią się poniższe funkcje, to biorę twój program bez zastanowienia:

- statystyki dla danej domeny (na której są wyświetlane linki) w postaci informacji: Ile linków jest wyświetlanych na danej domenie, do jakich podstron jest linkowanie, na jakie anchory, ile linków jest dodanych na domenie (+ ilość wolnych miejsc - podstron) + ilość wyświetlanych linków na danej podstronie + informacja odnośnie liczby różnych stron pozycjonowanych w obrębie danej domeny

- statystyki dla domeny pozycjonowanej - łączne statystyki według linków zamieszczonych na wszystkich stronach.

- możliwość eksportu linków wraz z anchorami dla danej domeny w postaci html i bbcode

- możliwość automatycznego przypisania linków, czyli dodaje jakąś kategorię i wrzucam do niej np. 50 podstron i potem losowo wyświetlam linki stałe. Czyli np. wklejam dane według formatu:

link;achor;ilość linków

i potem wrzucam je do automatycznego umieszczania linków.

Oczywiście mam możliwość ustawienia dla domen ile linków chcę, aby maksymalnie były wyświetlane na podstronie + ilość linków do różnych domen.

- nie wiem czy jest taka opcja: pobieranie site z Google + obsługa proxy

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jeszcze zapomniałem dodać jedną funkcję:

- sprawdzanie wychodzących linków na podstron - z podziałem na te wyświetlane z SWL i na reszte :)

Nie ma dobrego systemu SWL, więc mam nadzieję, że te SWL zostanie ulepszony w zadowalający sposób. A nie tak jak swl od webtools. Moim zdaniem zero wyobraźni przy projektowaniu tego systemu.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...

Aktualizacja do 1.1 lista zmian:

1. Możliwość dodawania linków z synonimami,
  2. Automatyczna aktualizacja pliku na wszystkich stronach,
  3. Usuwanie zindeksowanych linków po podani ich listy,
  4. Importowanie linków razem z lokalizacją bardzo szybki sposób na rozrzucenie linków po stronach,
  5. Umieszczanie linków na stronach z wybranej kategorii,
  6. Linki czasowe, dodawanie linków z terminem ważności,
  7. Ponowne pobieranie sitemaps dla wybranych stron,
  8. Hurtowa edycja przenoszenie do kategorii,
  9. Hurtowe usuwanie stron oraz linków,
  10. Zmieniona organizacja menu (mam nadzieję że jest trochę lepiej),

Kolejna aktualizacja będzie miała na celu wprowadzenie funkcjonalności podanych przez @arve_lek, możliwość zamieszczania linków w treści oraz dostałem kilka ciekawych pomysłów od @Paweł Sokołowski - Eline. Także postaram się wprowadzić.

Aktualna cena aplikacji to 110zł netto

Cena aktualizacji z 1.0 do 1.1 to 30zł netto

Demo znajduje się pod adresem https://miniswl.piersa.pl/demo/ login i hasło: admin

W celu zamówienia aktualizacji zapraszam do wypełnienia formularza na stronie https://miniswl.piersa.pl/kup-aktualizacje/

W celu zakupu nowej licencji https://miniswl.piersa.pl/zamowienie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności