Skocz do zawartości

miniSWL – system wymiany linków stałych i rotacyjnych

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli ja mogę się wypowiedzieć na temat problemów to tak. Czasami występują ale coraz mniej, teraz praktycznie wcale ale skrypt który instalujemy na stronach bardo się zmienił od wersji 0.6 i 1.0 obecna wersja pliku to 2.1.0 jeszcze nie oficjalna. Wersja 1.1 ma możliwość automatycznej aktualizacji plików na wszystkich stronach.

Także poznam Wasze opinie i czy są jakieś częste problemy :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Napiszcie jakieś opinie na temat tego skryptu, spełnia swoją funkcję? Występują jakieś częste problemy?
Obecna wersja jest bardzo stabilna i działa bardzo dobrze. Wszystko też zależy od serwera.

Skrypt jest bardzo pomocny i powinien go mieć każdy kto ceni sobie czas i pieniądze. W razie problemow autor zapewnia pomoc.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czy system emituje linki sitewide ?

Tak możemy zamieścić link na wszystkich podstronach w serwisie.

Czy można określić dzienną ilość podstron na których ma być wyświetlany link?

Nie, jeśli przypiszemy linki stałe do konkretnych podstron to wyświetlają się one tylko na tych podstronach.

• 1 miesiąc temu...

Promocja na początek roku szkolnego i akademickiego:

miniSWL - 60zł netto, standardowa cena 110zł netto. (50 zł taniej) :prezent:

Promocja trwa do do końca tygodnia czyli 13.09.2013 do godziny 23:59

W celu zamówienia proszę wysłać wiadomość przez formularz na stronie https://piersa.pl/kontakt.html

Na początku napisać PROMOCJA miniSWL i podać adres instalacji i dane do faktury.

• 2 tygodnie później...

Fajną funkcją, przynajmniej w mojej opinii byłoby gdybyśmy mogli dla funkcji "Umieszczanie linków na stronach z wybranej kategorii" wybrać kategorię i na ilu losowych podstronach ma dodać link, czyli pole gdzie możemy wpisać 0 i umieści na wszystkich podstronach, albo np. wpisać 5 i wtedy umieści na 5 losowych podstronach czy to na wybranych serwisach czy na wszystkich serwisach z danej kategorii. Co o takiej funkcjonalności myślicie?

Napiszcie jakieś opinie na temat tego skryptu, spełnia swoją funkcję? Występują jakieś częste problemy?

Skrypt spełnia swoją funkcję. Problemów brak, jeśli uważnie i ze zrozumieniem przeczyta się dołączoną instrukcję. Raz skonfigurowany, oszczędza bardzo dużo czasu i porządkuje temat linków na zapleczach. Interfejs jest intuicyjny i przejrzysty. Dodatkowo, moim zdaniem, skrypt ma bardzo dobrą relację jakości do ceny.

Co o takiej funkcjonalności myślicie?

Kilka osób pisało o takiej funkcji i pojawi się lecz potrzebuję czasu :)

Przydałaby się jakaś aktualizacja z funkcjami,

Będzie będzie :) ( nie wiem jeszcze kiedy dokładnie ale projekt bedzie nadal rozwijany tylko dajcie mi trochę czasu)

• 4 tygodnie później...

Wiadomo coś na temat aktualizacji ?

Chodzi mi o możliwość importu linków na konkretne podstrony, bo to miałoby być dawno temu :) Chyba, że jest, a nie jestem w temacie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności