Skocz do zawartości

miniSWL – system wymiany linków stałych i rotacyjnych

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Sesja zależy od ustawień serwera, mogę dodać ciasteczka do potrzymania sesji.

Tak przy okazji link do instrukcji instalacji na niektórych skryptach nie jest ich wiele ale nie było na razie problemów z innymi :)

https://miniswl.piersa.pl/category/instalacja/

bilbord_opublikuj_mini.png

• 2 tygodnie później...

Brakuje mi jednej bardzo ważnej funkcji :) Zaawansowane dodawanie linków stałych.

Skrypt musiałby zbierać takie info jak:

- ilość dodanych podstron dla dodanej strony

- ilość wyświetlanych linków

- łączna ilość stron w systemie

I teraz np. wklejam do podlinkowania 50 adresów i wybieram opcje:

- 100 linków

- 2 linki w obrębie jednej domeny

- linki tylko na podstronach pomijając stronę główną

Albo np. można wyświetlić 50 adresów na 5 stronach pod 10 linków na różnych podstronach w obrębie 5 stron dodanych do miniswl.

Kiedy można spodziewać się aktualizacji w funkcje o których pisałem ?

Moim zdaniem ludzie zapłacą bez problemu za takie udogodnienia :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy w skrypcie jest opcja systematycznego dodawania linku na wybranej ilości podstron danej domeny w obrębie wskazanej puli domen?

Czyli załóżmy zaznaczam pulę 100 domen, max 3 linki w ramach jednej domeny i 1 link do 2 dni. Skrypt po 60 dniach dodaje 30 linków na losowych podstronach z puli 100 domen.

Skrypt musiałby zbierać takie info jak:

- ilość wyświetlanych linków

Chodzi Ci tutaj o ilość linków na konkretnej stronie czy w całym systemie ?

I teraz np. wklejam do podlinkowania 50 adresów i wybieram opcje:

- 100 linków

- 2 linki w obrębie jednej domeny

- linki tylko na podstronach pomijając stronę główną

Czyli skrypt miałby losować sobie podstrony gdzie doda link ?

Kiedy można spodziewać się aktualizacji w funkcje o których pisałem ?

Powoli ogarniam się ze wszystkim to będę robił teraz zaległe rzeczy :)

Moim zdaniem ludzie zapłacą bez problemu za takie udogodnienia :)

Bo Wy za dużo pieniędzy macie :P

Czy w skrypcie jest opcja systematycznego dodawania linku na wybranej ilości podstron danej domeny w obrębie wskazanej puli domen?

Nie ma takiej możliwości ale fajna opcja :)

Chodzi Ci tutaj o ilość linków na konkretnej stronie czy w całym systemie ?

Na konkretnej stronie/podstronie. Choć chyba to już jest:)

Czyli skrypt miałby losować sobie podstrony gdzie doda link ?

Tak. Aby w jak największym stopniu czas dodawania linków do np. podlinkowania.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Na konkretnej stronie/podstronie. Choć chyba to już jest:)

Dla konkretnej strony jest ale dla podstron nie ma takiej wartości.

Tak. Aby w jak największym stopniu czas dodawania linków do np. podlinkowania.

Czyli tak zaznaczamy sobie strony na które ma rozdzielić linki i klikamy dodaj a on sam sobie rozdziela linki na stronach z wyłączeniem strony głównej + ustawienie jaki limit ma być dla danego linku (ile ma razy być dodany na stronach) chyba dobrze rozumiem.

Po weekendzie usiądę do zrobienia aktualizacji.

Tak + jako alternatywę dałbym opcję bez wybierania domen. Jeżeli były licznik przydzieleń linków itp. to lepiej zrobić opcję ustawień typu: wybierz np. 10 stron na których jest wyświetlonych najmniej linków. Jak ktoś do np. 200 stron to człowiekowi nie chce się wybierać stron na których będą wyświetlane linki :)

Ps. Czy mi się wydaje czy nie ma eksportu przydzielonych linków ? Chciałem podlinkować podstrony, ale nie wiedzę takiej opcji :)

O7vVmZ7.gif

Jak ktoś do np. 200 stron to człowiekowi nie chce się wybierać stron na których będą wyświetlane linki :)

Wiem ja też jestem leniwy :D

Czy mi się wydaje czy nie ma eksportu przydzielonych linków ?

Myślałem że ją dodałem ale widocznie mi też się wydawało po niedzieli dodam.

• 2 tygodnie później...

Myślałem że ją dodałem ale widocznie mi też się wydawało po niedzieli dodam.

Po której niedzieli ? :)

1. Ilość linków stałych w systemie = źle liczy. Jakbyś mógł rzucić okiem na funkcje, bo ilość linków nijak ma się do rzeczywistej liczby.

Powoli się robi footrpint do wyszukwiania miniswl: "Undefined index: miniswl".

2. Przydałaby się możliwość tworzenie subkategorii w kategoriach stron, to samo dla kategorii linków.

3. Oczekuje na pobranie - przydałaby się opcja pobierania dla konkretnej strony. Obecnie można to zrobić dla wszystkich stron lub za pomocą crona. Ale nie można zrobić wymuszenia dla konkretnej strony.

O7vVmZ7.gif

Po której niedzieli ? :)

Powiem szczerze że nie dałem rady, po kończę walkę z Majesticseo w webmonitorze i pewnie w piątek oraz sobotę po walczę z miniswlem.

1. Ilość linków stałych w systemie = źle liczy. Jakbyś mógł rzucić okiem na funkcje, bo ilość linków nijak ma się do rzeczywistej liczby.

On zlicza ile jest dodanych linków do systemu a nie ile jest zamieszczonych na poszczególnych stronach jeśli o to chodzi. Dosłownie liczy ilość rekordów w bazie danych.

Powoli się robi footrpint do wyszukwiania miniswl: "Undefined index: miniswl".

" Nie biorę odpowiedzialności za nieprawidłowe używanie i konfigurację aplikacji jeśli masz wątpliwości proszę o kontakt."

:)

2. Przydałaby się możliwość tworzenie subkategorii w kategoriach stron, to samo dla kategorii linków.

Może zrobić takie jak w webmonitorze bez ograniczeń że możemy dodawać do różnych kategorii ?

3. Oczekuje na pobranie - przydałaby się opcja pobierania dla konkretnej strony. Obecnie można to zrobić dla wszystkich stron lub za pomocą crona. Ale nie można zrobić wymuszenia dla konkretnej strony.

Chcesz przycisk na liście stron dla konkretnej strony aby można było wymusić pobranie danych ?

Powiem szczerze że nie dałem rady, po kończę walkę z Majesticseo w webmonitorze i pewnie w piątek oraz sobotę po walczę z miniswlem.

To jeszcze nie zapomnij dodać eksportu linków, bo bez tego jak bez ręki.

On zlicza ile jest dodanych linków do systemu a nie ile jest zamieszczonych na poszczególnych stronach jeśli o to chodzi. Dosłownie liczy ilość rekordów w bazie danych.

Ilość linków stałych w systemie: 1

A linków na różnych stronach jest więcej jak 1, więc raczej coś jest nie tak. Ta wartość w ogóle się nie zwiększa pomimo tego, że dodaję linki. Chyba, że dalej nie rozumiem o co chodzi z "Ilość linków stałych w systemie: 1".

Może zrobić takie jak w webmonitorze bez ograniczeń że możemy dodawać do różnych kategorii ?

Byłoby super.

Chcesz przycisk na liście stron dla konkretnej strony aby można było wymusić pobranie danych ?

Tak.

##

Brakuje:

1. Brakuje masowego usuwania podstron.

Ps. Mam nadzieję, ze wszystkie sugestie/pomysły itp. zapisujesz sobie do listy todo?:)

O7vVmZ7.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności