Skocz do zawartości

miniSWL – system wymiany linków stałych i rotacyjnych

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

1. Brakuje masowego usuwania podstron

OK

s. Mam nadzieję, ze wszystkie sugestie/pomysły itp. zapisujesz sobie do listy todo?:)

Jak byś mi podesłał jeszcze raz listę to fajnie :)

Nie no żartuję ostatnio miałem ciężkie dni i nie wyrabiałem się ze wszystkim chyba przesilenie zimowe i obniżone obroty....

bilbord_opublikuj_mini.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne, bo w webmonitorze dalej nie działa Majesticseo :) Kiedy można liczyć na dorobienie eksportu przydzielonych linków ? Miało to być już dodane wieki temu :)

Powiem szczerze że nie dałem rady, po kończę walkę z Majesticseo w webmonitorze i pewnie w piątek oraz sobotę po walczę z miniswlem.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Promocja Świąteczna na wszystkie moje programy.

30% taniej każda aplikacja.

Aplikację można kupić przez sklep na stronie https://sklep.piersa.pl/ ceny promocyjne widoczne sa dopiero po dodaniu towaru do koszyka.

Dodatkowo do każdej zakupionej licencji WEBmonitor, miniSWL dodaję pakiet 10 proxy wykonujących zapytania do google z API rotacja wszystkich proxy co 6 godzin.

• 4 miesiące temu...

Czy dałoby się w jakiejś niedalekiej przyszłości dodać do miniSWL, aby gdy dodajemy linki stałe na podstronach przy adresie danej podstrony wyświetlało się ile aktualnie jest na niej zamieszczone linków? Coś w stulu:

adresurl.pl/podstrona.php [2] wtedy gdy widzimy wartość [2] to wiemy, że są tam już zamieszczone dwa linki stałe, a na innej podstronie widzimy, że nie ma ich wcale, bo jest [0].

Podmień pliki z tego adresu https://wm.piersa.pl/download/miniswl_mod_1.1.zip w katalogu sys

podczas dodawania i edycji przy każdyej podstronie pokaże się ilość linków na stronie oraz jaki mamy limit dla danej strony jeśli jest przekroczony to nie będzie można dodać więcej linków. W razie problemów z działaniem modyfikacji proszę o kontakt.

• 1 miesiąc temu...

Przydałaby się funkcja monitorująca site w linkach rotacyjnych, czyli wrzucam listę listów i wyświetlają się dopóki nie zostaną zaindeksowane w Google i potem skrypt by co jakiś czas sprawdzał indeksację i w przypadku wyindeksowania z Google by dodawał link rotacyjnych na stronach według ustalonych parametrów.

Skrypt już nie będzie udoskonalany ? Kurde za modyfikację mógłbym/pewnie nie tylko ja zapłacić. Może zrobić coś na zasadzie jak seoodkurzacz z ankieta dodatkowych funkcji, które byłby w postaci płatnych modułów ?

Każdego tu zapewne stać na takie płatne moduły i skrypt nie stałby w miejscu w rozwoju. Innej opcji nie widzę, aby projekt był wznowiony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Tak jak arve_lek też chętnie nawet odpłatnie dokupiłbym dwie zmiany.

1) Przy dodawaniu linka statycznego, aby można było wybrać tylko strony z danej kategorii stron. Np. wybieram strony tylko z kategorii "Przeprowadzki" i nie muszę już przeglądać innych skoro chcę dodać w tej tematyce. Teraz co prawda widać kolumnę kategoria, ale przy większej ilości stron ciężej się poruszać.

2) Gdy przy dodawaniu na podstronach widać ile jest dodane, a ile można dodać np. 1/2 - dobrze by było aby po najechaniu kursorem na adres danej podstrony wyświetlały się adresy url linków jakie dodaliśmy. Gdy dodajemy linki na podstronach pozwoliłoby to w łatwy sposób dodania na tej samej podstronie kilku linków do tego samego adresu url.

Ankieta proponowanych zmian i płatne moduły / większe zmiany uważam z dobry pomysł :)

Bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie aplikacją :)

Wieczorem przygotuję ankietę jeśli będzie większe zainteresowanie funkcjonalnościami to zostaną wprowadzone.

Dodałem ankietę jeśli macie jakieś propozycje które dodać do ankiety pisać w temacie ankiety https://www.forum.optymalizacja.com/topic/194938-miniswl-aktualizacja-moduly/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności