Skocz do zawartości

Pokemony spamują moją skrzynkę!

zergavis

Rekomendowane odpowiedzi

Adres, na który trzeba było wysłać zamówienia jest w domenie yahoo.es.

W rzeczy samej. Nawet mi taki chamski plan do głowy przyszedł - jeśli komuś się spodoba może się przyłączyć.

Otóż jest taki program - peer2mail. Używany przez niektórych do wymiany wszelkiego rodzaju pirackim contentem.

Tenże program ma niezwykle ciekawą właściwość - jest w stanie podzielić dowolny duży plik z naszego dysku na zaszyfrowane kawałki o wielkości od 10kB do 10 MB i wysłać wszystkie na dowolny adres e-mail za pomocą wbudowanego serwera poczty.

Chyba dzisiaj wezmę jakiś duży plik binarny, pokroje go na 100 kB kawałki i zapuszczę żeby się przez noc wysyłał na powyższy adres. Wyjdzie z tego kilka tysiecy postow. Jeśli ktoś będzie je chciał skasować to troszkę się namęczy z oddzielaniem ich od zgłoszeń ew.klientów. Szczególnie jeśli ktoś się przyłączy do mojej małej zemsty :>

Pozdrawiam,

Z

a ja dostalem durnowatego maila z ukrytym tekstem

ZDOMENUJ SWOJĄ KONKURENCJĘ

i podbij rynek za pomocą Internetu.

1545 ZAPYTAŃ O TWÓJ PRODUKT TRAFIA CO MIESIĄC DO SIECI.

ILE Z NICH TRAFIA DO CIEBIE ???

DZIĘKI NASZEJ DOMENIE

MOŻESZ ZDOBYĆ NAWET 30 - 50 %

WSZYSTKICH ZAPYTAŃ

O TEN PRODUKT MIESIĘCZNIE :(

Najbardziej efektywne domeny w zasięgu kliknięcia

ZAPRASZAMY DO LICYTACJI

Firma X jest pełnoprawnym właścicielem sprzedawanych domen.

Zobacz także inne domeny przeznaczone dla Twojej branży

Zastrzegamy sobie prawo wcześniejszego

zakończenia aukcji.

Oferta dotyczy DZIERŻAWY rocznej domeny.

Wystawiam fakturę VAT. W przypadku jakichkolwiek pytań bardzo proszę o kontakt, tel. 0 512 320 650.

Od czasów imperium rzymskiego człowiek nauczył się bronić swoich interesów. Dzisiaj w nowoczesnej strategii zarządzania firmą jest to kluczowy element. Internet to broń, która pozwala Ci na intensywny rozwój Twojej działalności oraz korzystny marketing. Domeny to duża siła w wojnie o Klienta, a pomyśl, co możesz osiągnąć, jeśli masz ich kilka....

Twoja domena zawsze będzie pierwsza, oferujemy Ci niepowtarzalną okazję wyprzedzenia konkurencji. Oni jeszcze śpią, Ty zacznij licytować...

Niewielki koszt domen pozwoli Ci na zwiększenie obrotów o co najmniej 80 % w przypadku klientów korzystających z Internetu, a grupa ta dynamicznie się rozwija. Zastanawiasz się - po co mi to, przecież mam dobrze prosperująca firmę, po co mi więcej? Masz marzenia? Na pewno, a one kosztują. Jesteś Człowiekiem sukcesu, więc dlaczegóż nie pomnożyć go jeszcze bardziej?

Wiele bitew w dziejach ludzkości zostało wygranych ze względu na odpowiedni rozkład sił oraz precyzyjnie zaplanowaną taktykę. Nie masz w swojej strategii drugiej domeny, która atakuje z flanki Twoją konkurencję? Dlaczego? Oni mogą już mieć...

Każdego dnia do sieci trafia kilkaset zapytań dotyczących Twojego produktu.

Jak wiele z nich dociera do Ciebie?

Stworzona przez nas i odpowiednio ukierunkowane domeny pozwolą Ci przejąć lwią część rynku. Kupując domenę, pałacisz de facto za 30 - 50% zapytań trafiających do globalniej sieci. Policz, ile zamówień one wygenerują i jak wielki zysk Ci przyniosą.

Skąd to wiemy?

Oferowane domeny będą zawsze pierwsze, ponieważ ich struktura została oparta na długoletnich doświadczeniach w branży marketingu i reklamy. Każda z nich została przygotowana w oparciu o analizę i ocenę haseł najczęściej wpisywanych w wyszukiwarkach internetowych.

glupkowata tresc

bez komentarza

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności