Skocz do zawartości

Page rank z 2 do 0. HELP!!!

zagman

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem. Jako początkujący pozycjonowicz chciałem być cwany i promując stronę www.dieta.sklep.pl założyłem kilka poddomen m.in. https://www.odchudzanie.dieta.sklep.pl z tą sama treścią kierującą do adresu głównego.

Na tym forum zresztą przeczytałem o linkach i zawartych w nich słowach kluczowych. Natchniony tymi informacjami na poddomenach umieściłem kilka tego typu linków. Efekt - PR z 2 do 0 :cry:

Mam dużą prośbę o wskazanie jakie błędy popełniłem.

Przez chwilą przeczytałem jeszcze o google dance pod koniec miesiąca - być może własnie teraz google "wariuje"

Zapomnij o Google Dance. Tego fenomenu juz nie ma od dawna.

Moze troche poczekaj i zobacz jak bedzie.

Ogolnie to takie subdomeny nie sa dobrze widziane, ale jak juz je robic to bym proponowal wsadzic <meta name="Googlebot" content="noarchive"> wtedy nie bedzie subdomeny w cache, a przekierowanie i tak przeniesie na strone glowna.

OK już załapałem o co tak naprawdę chodziło. Poprostu domena www.herbalife.waw.pl która miała PR=2 i jest przekierowywana na www.dieta.sklep.pl automatycznie daława PR=2 dla diety. Potem poprosty straciła ten wynik i pociągneła za sobą drugą domenę.

A poddomeny dały mi tyle - PAGE LINKING TO YOUR SITE=12 zamiast 6

Mam propozycję dla osoby która bedzie chciała się pobawić w pozycjonowanie. Oferuję roczny hosting strony w zamian za pozycjonowanie. Daję namiary ftp do poddomeny. Można w niej umieszczeć cokolwiek ale tak żeby w efekcie klient trafił na www.sieta.sklep.pl/sklep. Interesuje mnie google i 3 słowa kluczowe: Herbalife, dieta, odchudzanie. Czekam na chętnych. admin@dieta.sklep.pl

Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności