Skocz do zawartości

Forumowicz.eu - proszę o Waszą radę

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Na początku zdaje sobie sprawę, iż troszkę naruszam regulamin tego działu, gdyż moja prośba poniekąd dotyczy forum ale to tylko poniekąd. Gdyż bardziej niż o ocenę proszę Was o pomoc w rzetelnej poradzie dotyczącej oceny samego programu partnerskiego mianowicie

By przebić się choć troszkę wśród istniejących for, postatnowiłęm nagradzać Użytkowników za pisanie postów, za zakładanie tematów - punktami, które są póżniej przez Użytkownika wymieniane na nagrody i tak

Zakładanie tematu 1 punkt

Odpowiedź w temacie 1 punkt

Dodatkowe punkty za ref-y

Pierwsze nagrody od 200 pkt - (doładowanie GSM)

Hmm Czy mógłbym Was prosić o Waszą opinie dot. informacji jakie nagrody mógłbym jeszcze dodać oraz ewentualnie jakie widełki punktowe za dane nagrody byłyby opłacalne dla dwóch stron ?

Adres strony https://forumowicz.eu

A co to znaczy: "Dodatkowe punkty za ref-y"? Sorry, ale nie wiem ;)

Może to to, co teraz napiszę, ale i tak napiszę. Mnie się podoba przyznawanie punktów za wypowiedzi na forum przez innych forumowiczów. Czyli ktoś napisał super posta i inni go nagradzają dając po 1 punkciku, przy czym można wprowadzić zasadę, że dawać punkty mogą tylko osoby które np. są zarejestrowane conajmniej miesiąc i mają 50 napisanych postów, albo coś w tym stylu. Zmotywowałoby to użytkowników do pisania bardziej wartościowych postów :) Można też dawać np. dodatkowy punkt za post o długości conajmniej ileś tam znaków, albo dodatkowe 10 pkt za wyjątkową treść (wtedy ty, czy inny jakiś moderator forum by o tym decydował).

Co do nagród jeszcze, to super byłyby bony do różnych sklepów, np. Empik, Rossmann itp. :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności