Skocz do zawartości

jaki host pod OMNIFLASH

zaklopotanyBolek

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry, zaczynam ten temat gdyż kiedyś był polecany hekko pod omniadd, teraz już wiadomo, że nie działa on na tą chwilę dla omniflash więc każdy w tym ja kto miał tam pod OA teraz musi zmienić na inny. Sami polecają hexcom.net ale brutto wychodzi 240zł za najmniejszy pakiet (na hekko wychodziło mi rocznie ok 50 zł za OA) a już na kilku forach przeczytałem że jest wolny, no i każdy by miał takie samo IP pewnie więc w razie bana albo problemów każdy kto by miał z hexcom leży bez innych proxy. Stąd moje pytanie który polecacie - pytam się oczywiście tych co mają OF już zainstalowanego oraz wasze opinie o hexcom - ile projektów można na tym odpalić itp.

• 5 tygodni później...

taaa no i kupiłem ten z hexhost/hexcom i jedyne dobre to to że tylko wykupiłem na miesiąc bo działa strasznie wolno (plus częsty error 500) a dodatkowo całe ip więc i wszystkie subdomeny na którym siedzi OF każdego z was mają bana na BlackList oraz StopForumSpam (bez proxy i tak by się nie obeszło ale widać że musi być praktycznie do wszystkiego) więc ponawiam pytanie - jakiś host pod OF?

Spróbuj ten https://biznes-host.pl/vps_dla_publikera_z_directadmin co prawda omniFlasha tam nie testowałem ale omnispeed i publiker działają tam bez zarzutu i oferują do 50% zniżki przy zakupie serwera na dłuży okres a jeszcze dodatkowo możesz skorzystać z kodu z mojej stopki żeby dostać dodatkowe 25% zniżki na pierwszą fakturę

taaa no i kupiłem ten z hexhost/hexcom i jedyne dobre to to że tylko wykupiłem na miesiąc bo działa strasznie wolno (plus częsty error 500) a dodatkowo całe ip więc i wszystkie subdomeny na którym siedzi OF każdego z was mają bana na BlackList oraz StopForumSpam (bez proxy i tak by się nie obeszło ale widać że musi być praktycznie do wszystkiego) więc ponawiam pytanie - jakiś host pod OF?

Potwierdzam wypowiedź kolegi, sam kupiłem vps do of z hexcom ale nie jestem zadowolony

Zaczynam podejżewać, że albo ktoś Ci płaci za to, że robisz z siebie taką ofiarę, albo nią faktycznie jesteś.

Nie wiem co jest gorsze, bo co by nie wybrać to jakaś porażka.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności