Skocz do zawartości

Poszukuje dobrej mieszarki.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam jakiegoś sprawdzonego narzędzia do mieszania tekstów synonimizowanych chodzi mi o to żeby zapamiętał już wygenerowane teksty (żeby ich nie powtarzać) lub żeby wygenerował wszystkie możliwe warianty od razu.

Myślałeś żeby wsiąść po kielichu do samochodu? Piłeś nie jedź włącz myślenie.

Alternatywa dla taksówki odprowadzanie samochodów warszawa zawsze do usług.

Piłeś do rana dopadła cię tak zwana auto bania warszawa czyli procenty we krwi a ty musisz kierować?

I powstawały głupie treści niskiej jakości

Nie pytałem o twoją opinie czytaj ze zrozumieniem bo twoje rady nie wnoszą nic do tematu to nie pudelek. Chyba że nabijasz sobie posty.

Piłeś do rana dopadła cię tak zwana auto bania warszawa czyli procenty we krwi a ty musisz kierować?

Z tego co pamiętam to spinnerchief może wygenerować z synonimów okresloną ilość tekstów i zapisać każdy w osobnym pliku txt. SbEdytor też potrafi wygenerować określoną ilość tekstów (jest opcja, żeby zachować tylko unikalne), ale nie wiem czy można to wyeksportować, bo nigdy mi nie było to potrzebne.

@Nik-a

Zajmij się lepiej swoim rozwojem osobistym jak nie masz nic sensownego do napisania.

Zdecydowałem się na SEO bohatera mam tylko pytanie jak ustawić program mam tam opcje GENEROWANIE TEKSTÓW i opcje nie dodawaj nowego tekstu w którym występują " x podobnych fraz" zawierających po " x słów" jak ustawić te wartości żeby teksty były przyjmowane przez precle.

Powtarzam pytanie jak ustawić wartości żeby teksty były unikalne?

@Leopold

Z tego co wiem to możesz sobie ściągnąc demo i na nim posprawdzać co i jak. Masz tam pewne ograniczenia. W edytorze nie możesz tworzyć dodatkowych projektów (tylko demo), a w dodawarce możesz pracować tylko na wbudowanej bazie katalogów. Przynajmniej tak było kiedyś jak ja próbowałem.

@jakas

W mojej wersji 2.3 po naciśnięciu przycisku generuj masz do wyboru ilośc tekstów oraz "ptaszkiem" zaznaczasz "zapisuj tylko unikatowe"

Witam

Szukam jakiegoś sprawdzonego narzędzia do mieszania tekstów synonimizowanych chodzi mi o to żeby zapamiętał już wygenerowane teksty (żeby ich nie powtarzać)

Nawet przy bardzo mizernym tekście z synonimami prawdopodobieństwo powtórki jest praktycznie zerowe, także ta funkcja nie jest za bardzo potrzebna.

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności