Skocz do zawartości

Nieuczciwa Konkurencja w SWL - Sprzedaż punktow bez FV

punkcikiswl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.nto.pl/ap...IAT01/130229915

https://www.wiadomosc...-urzad-skarbowy

US czekają na takie informacje

a jak widać nawet można poczytać jak go złożyć, aby był skuteczny

https://mspinfo.pl/20...edu-skarbowego/

Pozostańmy przy kwesti: Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Aaaa to już teraz jest jasne po co ktoś napisał to ogłoszenie: :blink:

https://www.forum.opt...-w-swl-roznych/

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

nick autora tematu: punkcikiswl

adres email z ogloszenia: punkciki (at) o2.pl

Przypadek czy moja paranoja?

Ee, tam jak zobaczyłem ten wątek to też mi to ogłoszenie przyszło na myśl. Ogólnie topic chyba bardziej do działu dowcipy się nadaje..

@punkcikiswl weź pod uwagę to, że nieuczwiwych ludzi sprzedających na dużą skalę jest może 10-20%, reszta to osoby ktore posiadaja niewielkie ilości (100,200,300k czy nawet 500k), którzy chca dorobić sobie na boku i nie stać by ich było na utrzymanie działalności. Zazczywaj w zyciu bywa tak że w du*e dostaja tylko ci najbiedniejsi, i zapewno podobnie by było w tym wypadku. Żyjemy niestety w kraju w jakim zyjemy i zawistnych konfidentów jest coraz więcej. Prawdopodobnie jesteś znanym na forum sprzedawcą którego zrzera zazdrosc jak widzi duzo lepsze oferty niż swoje. Ale nie tedy droga, wierz mi! Pamiętaj że kiedyś też możesz być w podobnej systuacji. Życze Ci z całego serca by po tych Twoich donosach kiedyś tez podobonie ktoś Cię skrzywdził ale to juz ze zwielokrotniona siłą, pozdrawiam

Każdy ma to na myśli, ale nie powie. Ja powiem. punkcikiswl jesteś ostatnia szuja i niech Cie US zje przy najbliższej kontroli - nie bój się sprzedawcy nie są głupi i to wszystko odwróci się przeciwko tobie ...

eee tam ... chyba że ktoś wysle do US jego nr konta bankowego - tylko wtedy. tak to tylk omożecie se pogadać i tyle waszego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie tolerujemy donosicielstwa - to dobra cecha, ale dlaczego tolerujemy złodziejstwo? Przecież ten, kto sprzedaje pkt, nie sporadycznie lecz ciągle, czerpie z tego korzyści majątkowe. Nie płaci od tego podatków - jest więc złodziejem. Przecież chyba nikt nie uważa kradzieży za coś dobrego, prawda?

Gdyby nie było chętnych to nie miałby komu sprzedać, ale jak ktoś już wcześniej napisał - bez faktury i bez firmy sprzedają tylko gimbusy, które mają kilka punktów i chcą dorobić do kieszonkowego.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie tolerujemy donosicielstwa - to dobra cecha, ale dlaczego tolerujemy złodziejstwo? Przecież ten, kto sprzedaje pkt, nie sporadycznie lecz ciągle, czerpie z tego korzyści majątkowe. Nie płaci od tego podatków - jest więc złodziejem. Przecież chyba nikt nie uważa kradzieży za coś dobrego, prawda?

Jakbyś wiedział jakie ogromne miliony uciekają ze skarbu Państwa na lewo i prawo każdego dnia to byś tak nie pisał. Tam kradną 100mln jednym ruchem i nikt nie nazwie takiego osobnika złodziejem, ale jak gimbus chce troche dorobić to już [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ].

Nawet jak sobobie ktoś dorobi 200zł miesiecznie to i tak Państwo swoje zyska. Bo pójdzie do sklepu i kupi za to 100 piw i zapłaci podatek VAT 23% a sprzedawca 19% od zysku.

Fachowcy Blisco Ciebie https://blisco.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności