Skocz do zawartości

Opisy do wartościowych katalogów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanownych Kolegów,

zakupiłem nie dawno listę mocnych katalogów od Sławomira Gdaka, zamierzam katalogować stronę właśnie na owej liście. w związku z tym mam pytanie, jak to jest u Was, do lepszych katalogów dodajecie opisy z mieszarki czy piszecie dla każdego katalogu inny, oddzielny tekst?

czy następnie warto owy wpis dopalić SWLami? czytałem w temacie w sprzed prawie 3 lat, że SWLe tylko do momentu zaindeksowania ale nie wiem jak to się ma do teraźniejszości.

lepiej ustawić Publikera i dawać linki stałe dla owych wpisów? w takich katalogach wpis powinien być szybko zaindeksowany choć mogę się mylić, dopiero raczkuje w tym temacie. zaindeksowany i stale linkowany nabierze mocy ale czy warto?

dzięki za odpowiedź, strasznie morduje mnie ten temat.

Ja kiedyś dawałem do tych "lepszych" unikalne, następnie synonimizowane - różnicy w efektach nie było. Może trochę bardziej staram się układać logiczne opisy do tych lepszych, bo przy słabych frazach, potrafią wyjść wysoko w serpach, no i klient może przeczytać, więc lepiej żeby przeczytał w miarę logiczny opis swojej działalności.

W tej chwili właśnie nie jest problemem dodanie linka, a jego zaindeksowanie - tutaj ilu ludzi tyle sposobów. SWL, scrapeboxy, xrumery, rss itp.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności