Skocz do zawartości

problem ze zwiekrzeniem Page Rank strony

Rekomendowane odpowiedzi

...a google jak mnie nie widziało tak nie chce zauważyć...

G przede wszystkim patrzy na kasę, nie na Ciebie :)

Zajrzyj sobie na tematy użytkownika która założył ten wątek - klik. Może Ci się przydać.

mógłbyś rozwinąć trochę ten wątek bo czytałem ten post i niestety nie bardzo wiem jak by to mogło pomóc w tym PR chodzi o domeny dodatkowe?

@domwgorach, chodziło mi o przyjęcie pewnej strategii.

I daj już sobie spokój z tym PR. Mam bloga do którego prowadzi jeden zabłąkany link z podobnie gównianej strony ze skopiowaną treścią i blog ten ma PR2. Tyle co moja główna strona :D

e: akurat błędów popełniłeś więcej. Jesteś w przestrzeni, że się tak wyrażę publicznej dlatego Twoje słowa są ocenianie i już :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Co to za temat... gość z podstawówki nie znający ortografii, pytający się o asy z rękawa. Chce wam się na to w ogóle odpisywać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie można powiedzieć żebym był do Ciebie uprzedzony pomimo tych karygodnych błędów. No ale po tym poście... Skoro nawołujesz do Polaków to przynajmniej wyrażaj się po polsku.

Do PiO nikt nikogo nie zmusza z tego co mi wiadomo ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności