E-NBA.PL Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Już kiedyś dawałem prośbę o ocenę, serwis obecnie przeszedł odświeżenie i została zmieniona jego struktura, także proszę o ocenę jeszcze raz. Na stronie też jest forum NBA, na które też proszę zajrzeć i ocenić pod względem seo i nawigacji dla użytkownika. Serwis z kategorii: Koszykówka Właściwie jest to portal tylko o koszykówce NBA, ostatnio bardziej popularnej w Polsce za sprawą jedynego polaka w lidze, jakim jest Marcin Gortat. Forum dyskusyjne jest obecnie największym forum ogólnie o koszykówce w polskim internecie, także zależy mi żeby poprawiać jeszcze bardziej jego funkcjonalność. Miłe widziane szczere opinie. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Po tym jak mi wyjechała wielka reklama zakrywająca całą treść na stronie, zakończyłem jej przeglądanie. Za taki reklamy, to powinni wieszać. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.