Skocz do zawartości

zmiana wielkości czcionki znacznika h1

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki mały problem posiadam stronkę na wp z theme twenty ten ale zmodyfikowanym na moje potrzeby niestety nie mogę nigdzie znaleźć sposobu na zmianę ielkości znacznika h1 .(editor-style-rtl.css) zmieniłem tutaj ale niestety to nic nie daje, czcionka dalej jest olbrzymia co psuje cały układ strony. w style css jest tylko takie coś h1, h2, h3, h4, h5, h6 {clear: both; font-weight: normal;} i }

#content h1,

#content h2,

#content h3,

#content h4,

#content h5,

#content h6 {

color: #000;

line-height: 1.5em;

margin: 0 0 20px 0;

}

CO powinienem zmienić aby znacznik nie zmieniał mi treści na czcionkę na pół strony ?

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Możesz dać adres do strony i sobie sprawdzimy, bo tak to trudno powiedzieć. Jeśli masz kilka razy definiowane h1 to css bierze ten ostatni zapis. Ewentualnie jest jakiś inny plik, który odpowiada za wygląd tego nagłówka. Daj linka do strony a zaraz będzie wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności