Skocz do zawartości

WPSEO - Narzędzie do budowania zaplecza SEO z Hostingiem SEO

wpseo

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy Serdecznie,

Miło jest nam przedstawić nowy produkt na polskim rynku!

pio_obrazek_new.png

Narzędzie WPSEO służące masowemu zarządzaniu WordPressami z jednego miejsca!

HOSTING SEO + WordPress = Usługa SaaS

Ponad 500 adresów IP, prawie 100 różnych klas "C", różne systemy autonomiczne i Data Center...

Nawet 1000 WordPressów w ciągu kilku godzin...

WPSEO to połączenie innowacyjnych usług hostingowych, wpływających na efektywniejsze pozycjonowanie z naszym autorskim panelem monitoringu i zarządzania Wordpress’ami. Narzędzie ułatwia pracę każdej osobie zajmującej się pozycjonowaniem, oszczędzając czas i gwarantując sukcesy w wynikach.

Narzędzie w sposób sprawny ułatwia tworzenie tematycznego zaplecza, wykonywanie na nim masowych operacji. Zróżnicowanie adresów IP oraz systemów autonomicznych poprawia jakość całego zaplecza, co wpływa na jego moc i efekty pozycjonowania.

Niektóre możliwości naszego systemu:

• Masowa instalacja WordPressów w domenach /subdomenach na różnych IP, z różnymi DNS
  • Losowa instalacja estetycznych skórek
  • Tworzenie grup – WordPressy można pogrupować i na grupach wykonywać „masowe” operacje
  • Instalacja /aktywacja /deaktywacja – pluginów
  • Instalacja /aktywacja /deaktywacja – skórek
  • Dodawarka postów z obsługą: synonimów, kategorii, tagów, tytułów oraz automatycznym podlinkowaniem
  • Harmonogram postowania
  • Masowe dodawanie /usuwanie /edycja projektów
  • Dodawanie /usuwanie /edycja linków wychodzących
  • Możliwość przelogowania się do danego WordPressa jednym kliknięciem jako Administrator
  • Masowe ustawienia WordPressów
  • Dodawanie użytkowników
  • Limity dla użytkowników
  • Zamiana starej domeny na nową z poprzednimi treściami
  • Generowanie Raportów .csv
  • Monitoring zaindeksowanych domen oraz postów (szybki raport do .csv: postów niezaindeksowanych lub zaindeksowanych
  • Zamawianie tekstów przez panel
  • Wewnętrzny SWL
  • Statystyki zaplecza! Ponad 20 parametrów sprawdzanych codziennie. MajesticSEO, OpenSiteExplorer, Page Rank, SITE i wiele innych...

To jedynie część użytecznych funkcji jakie WPSEO posiada. Narzędzie jest przez nas cały czas rozwijane i dopasowywane do indywidualnych potrzeb każdego Klienta. Zachęcamy do darmowych 14-dniowych testów.

Aby dokładnie zapoznać się z możliwościami WPSEO zapraszamy serdecznie na stronę www.wpseo.pl poświęconą narzędziu oraz na nasz profil Facebookowy: https://www.facebook.com/wpseopl , na którym na lajkujących czekają ciekawe zniżki i promocje

Chętnie również odpowiemy na Wszystkie Wasze pytania.

Pozdrawiamy!

Kontakt:

kontakt@wpseo.pl

Dane spółki:

SEOWAY Sp. z o.o.

Sabały 60

02-174 Warszawa

NIP: 5223003908

Sprawdź nasza ofertę na system do budowy zaplecza WPSEO !!!

wpseo_baner_new.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dość droga usługa ale pewnie zwiększa wygodę pracy. Jak wielu macie klientów, czy wszystko jest już dobrze przetestowane? Na pewno kilka osób się zdecyduje, bo zapowiada się dobrze.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

1 wrazenia.... drogo ;] 1000 zł miesiecznie plus domeny.... teksty....

fajne ale taniej wziac za 1000 zł na rok 3 pakiety roznych hostingów plus OMNIWP ...

ale projekt ciekawy... poczekam az się ceny ustawią proporcjonalne do Polskiego rynku ;]

Przez ostatnich kilka miesięcy trwały testy naszego systemu. Klientów mamy już od dłuższego czasu.

Co do ceny na pewno będą różne atrakcyjne promocje, natomiast proszę pamiętać, że nie jest zwykły hosting SEO ani zwykłe narzędzie do zarządzania WP...

Prawdopodbnie chcąc mieć tak zróżnicowane zaplecze u innych dostawców cena była by znacznie wyższa.

wpseo_baner_new.png

50 Wordpresow i 10G transferu miesięcznie już to widzę...

Ja na pewno nie skorzystam, ale jeszcze jedno zasadnicze pytanie SEOWAY Sp. z o.o. również zajmuje się pozycjonowaniem?

Bo powierzenie zaplecza pozycjonerskiego innej firmie pozycjonerskiejj nie wiem czy jest dobrym pomysłem.

Co do cen to wliczając obecne ceny na IP i jak WP potrafia "gwałcić" maszyny to już tak drogo nie wygląda. Ale nie jest to usługa dla mnie.

jeżeli istnieją obawy dotyczące poziomu zaufania - bez problemu możemy podpisać umowę NDA. Rozumiemy obawy natomiast do tej pory nie spotkaliśmy się z jakąkolwiek negatywną opinią dotyczącą "powierzenia nam zaplecza pozycjonerskiego" :)

@MaxPan - co do transferu możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

wpseo_baner_new.png

Nu jeśli mówicie że dla 50 zapleczowych WordPress wystarczę 10g miesięcznie transferu, to niema co dalej rozwijać :D , przecież nie będziemy się spierać mówicie ze robiliście dużo testów ... Ja mowie że 10g transferu miesięcznego nie wystarczę na 50 WP.

Co do zaufania, to jest kwestja podejścia ja mam ograniczone zaufanie w takich sprawach, i nigdy nie powiężę zaplecze innej firmie pozycjonującej, co nie sugeruje w żadnym przypadku Waszej nieuczciwości. Po-prostu ja tak mam.

@MaxPan mamy świadomość, że ktoś może wykorzystywać transfer ponadprogramowo dlatego też w tej kwestii jesteśmy elastyczni i wystarczy, że się z nami skontaktuje. Nie wiem jakie masz doświadczenia w tej kwestii ale my obsługujemy grubo ponad 26tys domen i z oszacowaniem transferu nie mieliśmy nigdy problemów.

Co do zaufania to rozumiem, że wszystkie serwery masz własne dedyki we własnej serwerowni?

Tym samym obawiam się, że dyskusja zmierza w złą stronę i odbiega od głównego tematu. Jeżeli masz jakieś dodatkowe pytania zapraszamy na PRIV.

Pozostałych użytkowników zapraszamy do testów naszego systemu!

wpseo_baner_new.png

jak już zadajesz pytanie to odpowiem

Co do zaufania to rozumiem, że wszystkie serwery masz własne dedyki we własnej serwerowni?

widzę nie rozumiesz co znaczę trzymać, dzierżawić serwery w firmie hostingowej, oddać maszynę na kolokacje, i trzymać zaplecze w firmie co sama pozycjonuje. Rożnica jak dla mnie jest globalna i decydująca.

ale my obsługujemy grubo ponad 26tys domen

wiec założymy że Wasze oszacowania na 10g transferu miesięcznego dla 50 WP jest odpowiadający rzeczywistości, ale moja doświadczenie w stawianiu zaplecza na WP wskazuje że jesteście w błędzie.

Jeżeli masz jakieś dodatkowe pytania zapraszamy na PRIV.

Z całym szacunkiem ale to nie Ty, a ni ja nie możemy ustalać zasad funkcjonowania tego forum. Pytam tam gdzie uważam za stosowne.

EOT

Spółka SEOWAY nie zajmuje się stricte pozycjonowaniem, udostępniamy narzędzia i usługi wspomagające cały proces pozycjonowania. (To tak jeżeli chodzi o ścisłość) Natomiast nie to jest tematem przewodnim tego wątku.

wpseo_baner_new.png

Kilka słów krytyki :)

Jakbyscie do tych cen dodali domeny i automat do migracji zbanowanych stron to model SAAS moze mialby racje bytu ;)

Rozumiem model (zachodni), ale u nas SEO ma dwa oblicza i nie widze tego modelu w tych cenach dla zadnego z nich.

Mamy albo duze agencje majace podobne rozwiazania dla siebie, albo malych graczy ktorzy nie sa sklonni placic za SAAS i wybieraja samodzielne tworzenie zaplecza. Dla tych pierwszych oferta oddania zarzadzania zapleczem odpada ze wzgledow politycznych, dla tych drugich ze wzgledow finansowych. Model powinien swietnie funkcjonowac za granica przy tych cenach. Osobiscie nie kusi mnie oferta 50WP za 150 pln miesiecznie (1800 rocznie+vat), ale 49 usd na zachodzie brzmi duzo lepiej niz u nas 149 pln ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Dziękujemy za "feedback". Tak jak wspominaliśmy z usługi korzystają już zarówno duże oraz małe agencje, jak i freelancerzy czy specjaliści działów SEO.

Zdajemy sobie sprawę, że nie każdy może wiedzieć jak wykorzystać pełną moc naszego systemu oszczędzając przy tym czas oraz pieniądze

wpseo_baner_new.png

@zajacgd - każda domena otrzymuje indywidualne DNS.

"Plany sprzedażowe - cały styczeń za darmo!" - to promocja, która była w styczniu. Zostało to usunięte.

wpseo_baner_new.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności