Skocz do zawartości

WPSEO - Narzędzie do budowania zaplecza SEO z Hostingiem SEO

wpseo

Rekomendowane odpowiedzi

Plusy dla mnie wyrozniajace pakiet od konkurencji gdzie sie placi miesiecznie za uzywanie systemu zarzadzania WP lub jakies grosze za licki lifetime:

- informacje o stronach (dns,ip,pr,bl, etc)

- wewnetrzne linkowanie

Mysle ze jak wprowadzicie jakies fajne promocje gdzie cena pojdzie ostro w dol, to system znajdzie wiecej uzytkownikow z tzw entry level ;)

search_auditor_500x80_bf.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo powierzenie zaplecza pozycjonerskiego innej firmie pozycjonerskiejj nie wiem czy jest dobrym pomysłem.

widzę nie rozumiesz co znaczę trzymać, dzierżawić serwery w firmie hostingowej, oddać maszynę na kolokacje, i trzymać zaplecze w firmie co sama pozycjonuje. Rożnica jak dla mnie jest globalna i decydująca.

Ja też nie rozumiem tego :) Jak dla mnie to samo, co trzymanie swoich stron na seohostinach firmy, która w swojej ofercie posiada także pozycjonowanie. Czyli jeżeli trzymasz swoje niektóre webmini w https://seo-z.pl/hosting-szybki-serwer-pl/ i firma zajmuje się też pozycjonowaniem to dla mnie to samo, czyli innymi słowy powierzyłeś zaplecze innej firmie pozycjonującej. Tak samo sprawa z SWL-em. Nie rozumiem obaw.

Co do cen, to wbrew pozorom wydają się wysokie, ale to kwestia myślę kto ile zarabia. Dla jednego może to być mało, a dla drugiego cały jego majątek.

Ja się skuszę na ten 14 dniowy okres próbny i zobaczymy czy mi podpasują. A jako, że mam dość pseduo firm/ofert: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/146287-blog-manager-%26-8211%3Bzarzadzanie-dla-wordpresssprzedaz-linkow/ i ciągle tracę tylko kasę na jakieś programy, które okazują się jednymi wielkimi niewypałami, to mam nadzieję, że z wpseo będzie inaczej, bo wydaje się wszystko profesjonalne.

Jakieś plany rozwojowe programu ?

Szablony są premium ? Wyglądają na profesjonalne ?

Czy tylko standardowe blogi będzie można stawiać czy może jakieś inne rodzaje coś ala: katalog firm, serwis ogłoszeniowy ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jeśli bloger seo nie rozumie różnicy pomiędzy webmini u Sławka (nota bene do którego mam dość duży procent zaufania) i zapleczowymi WordPress podanymi na 'talerzu" to tylko twoja sprawa.

czyli innymi słowy powierzyłeś zaplecze innej firmie pozycjonującej

webmini to zplecze pozycjonujące? Litości... Ok z moje strony koniec dyskusji nie zaśmiecajmy tematu nierozumieniem oczywistych rzeczy.

Jakieś plany rozwojowe programu ?

w ciągu następnych kilku tygodni - pojawią się nowości w systemie m.in:

• generator piramid,
  • generator plików .pdf,
  • funkcja zarządzania linkami z obrazków

oraz kilka innych ciekawostek ;)

Szablony są premium ? Wyglądają na profesjonalne ?

Co tydzień do systemu wdrażamy nowe szablony. Obecnie jest ich ponad sto. Tak w większości są "PREMIUM". Można również bez problemu wgrać swoje.

Czy tylko standardowe blogi będzie można stawiać czy może jakieś inne rodzaje coś ala: katalog firm, serwis ogłoszeniowy ?

To już wszystko zależy od Twojej wyobraźni. Na WordPressie można postawić dosłownie wszystko. Dodatkowo support w miarę możliwości pomoże we wdrożeniu niestandardowych usług w cenie :)

Jutro udostępnimy wersję demo z przykładowymi szablonami.

Niedługo opublikujemy case study z wykorzystaniem naszego systemu.

@arve_lek czekamy na kontakt :)

Sprawdź nasza ofertę na system do budowy zaplecza WPSEO !!!

wpseo_baner_new.png

Jeśli bloger seo nie rozumie różnicy pomiędzy webmini u Sławka (nota bene do którego mam dość duży procent zaufania) i zapleczowymi WordPress podanymi na 'talerzu" to tylko twoja sprawa.

Nie będę wdawał się w niepotrzebną dyskusję, bo już i tak to zrobiłem niepotrzebnie, ale strony postawione na seohostingach nie są jakoś super "nie na talerzu. Przy odrobinie pracy idzie wyciągnąć strony bez problemu. Kwestie zaufania zostawiam na bok, bo to odrębna sprawa.

webmini to zplecze pozycjonujące? Litości... Ok z moje strony koniec dyskusji nie zaśmiecajmy tematu nierozumieniem oczywistych rzeczy.

Zdecydowanie tak. Widzę, że nawet nie wiesz, że Twoje webmini przynosiły/przynoszą (tego nie wiem, bo już nie sledze ich) efekty. Webmini to tylko skrypt. No chyba, że ktoś dodaje tylko 3tyś linków z webmini i czeka na cud.

oraz kilka innych ciekawostek ;)

Brzmi zachęcająco, oby się na tym nie skończyło :)

To już wszystko zależy od Twojej wyobraźni. Na WordPressie można postawić dosłownie wszystko. Dodatkowo support w miarę możliwości pomoże we wdrożeniu niestandardowych usług w cenie :)

Rozumiem, ale czy będzie można takie niestandardowe szablony sobie wygenerować z poziomu panela Klienta ? Czy będzie trzeba sobie samemu szablon przygotować i wgrać ? Czy może planujecie jakieś niestandardowe szablony porobić ?

@arve_lek czekamy na kontakt :)

Napisałem.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Rozumiem, ale czy będzie można takie niestandardowe szablony sobie wygenerować z poziomu panela Klienta ? Czy będzie trzeba sobie samemu szablon przygotować i wgrać ? Czy może planujecie jakieś niestandardowe szablony porobić ?

Będzie możliwość wygenerowania nie tylko bloga, ale np. mini sklepy internetowe. Na tą chwilę za wiele nie chcemy zdradzać.

Można również przygotować samemu i dać supportowi aby zaimplementował skrypty pod Twoje domeny.

wpseo_baner_new.png

@Wam też strona wpseo nie działa?

Nie - NAM działa :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jakie są ograniczenia odnośnie obciążenia? wkradl sie Wam blad, po wybraniu pakietu brązowego macie:

• 500 adresów IP
  • 5 GB powierzchni
  • 15 GB transferu miesięcznie

taki pakiet moglbym juz przygarnac za 149;) ale na powaznie, jak napisal maxpan, rozwazacie jeszcze zmiany odnosnie transferu? 200mb na 1 ip to troche mało. jesli to ma byc tylko zaplecze pod wyszukiwarke to moze jeszcze ujdzie, ale gdyby sie zdarzylo, ze pojawi sie jakis ruchu to bedzie klops;)

@seolution - Jeżeli na tym koncie przekroczysz transfer otrzymasz w gratisie kolejne 5GB. OK?

Rozważamy taką zmianę - jeśli chodzi o ten parametr nie spodziewaliśmy się, że będzie to akurat znaczące dla użytkowników PiO ;)

Dzięki bardzo za zgłoszenie - już poprawione.

Jak zamówisz odezwij się na kontakt@wpseo.pl - otrzymasz prezent w postaci zniżki za konstruktywny post!

wpseo_baner_new.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności