Skocz do zawartości

WPSEO - Narzędzie do budowania zaplecza SEO z Hostingiem SEO

wpseo

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może szata graficzna jest ładna ale program jest nie zrozumiały - przynajmniej dla mnie.

Informacja: Tematy postów, każdy w nowej linii. Nic mi nie mówi.

Po najechaniu na znak zapytania wyświetla się informacja help-protectsadd3.

Brak jakiejkolwiek instrukcji czy filmu pokazującego jak poruszać się po "nowym intuicyjnym panelu" .

Podaj treść postów oddzieloną tagiem {next} czy można użyć w polu tekstowym standardowych tekstów posiadające synonimy?

W jaki sposób połączyć url z tekstem na stronie ?

W jaki sposób połączyć dodany tekst do projektu - tylko proszę nie piszcie że trzeba to ręcznie kopiować !

Nie używałem poprzedniej wersji stad moje "dziwne" pytania

Jeśli ma ktoś poradnik lub film proszę o link. Ja szukałem ale nazwa wpseo jest jak na dzisiejsze czasy błędnie dobrana dzięki temu nie można nic znaleźć.

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

Program jest bardzo intuicyjny, co prawda, w miejscu tworzenia projektu wkradł się błąd i nie nie wyświetla się pomoc, to tworząc samemu pierwszy testowy projekt można to szybko ogarnąć.

Informacja: Tematy postów, każdy w nowej linii. Nic mi nie mówi.

Jasne jak słońce, każdy nowy temat dajesz w nowej linii, możesz używać synonimów, przykładowo:

Pogoda jest {deszczowa|słoneczna}

Pogoda dla {bogaczy|biednych}

Dzięki temu masz 2 tematy z synonimami

Podaj treść postów oddzieloną tagiem {next} czy można użyć w polu tekstowym standardowych tekstów posiadające synonimy?

Można używać synonimów, a jeśli chcesz do jednego tematu dać dwa różne posty oddzielasz je {next}

W jaki sposób połączyć url z tekstem na stronie ?

Wstawiasz w tekście kod html <a href=... i automatycznie projekt jest łączony z tym linkiem, możesz dodawać własne obrazki, filmiki, dzięki czemu posty wyglądają bardziej naturalnie

W jaki sposób połączyć dodany tekst do projektu - tylko proszę nie piszcie że trzeba to ręcznie kopiować !

Nic nie trzeba tam ręcznie robić, wybierasz projekt i łączysz.

Ponadto mają dobry Support odpisują dosyć szybko i sprawnie,

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Program jest bardzo intuicyjny, co prawda, w miejscu tworzenia projektu wkradł się błąd i nie nie wyświetla się pomoc, to tworząc samemu pierwszy testowy projekt można to szybko ogarnąć.

Dzięki za twoją sugestie, już to zostało prawione.

Sprawdź nasza ofertę na system do budowy zaplecza WPSEO !!!

wpseo_baner_new.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

W takim razie czas na moją opinię:

Na plus:

• ciekawy pomysł na automatyzację pracy
  • cena - wypośrodkowana - nie jest to drogie nie jest tanie - zalezy jak ktoś wycenia godzinę swojej pracy - faktycznie dla klientów zagniacznych to bardzo opłacalne. U nas różnie
  • panel działa sprawnie
  • przygotowane są podstawowe poradniki jak zacząć.

Na minus:

• czas odpowiedzi na na zapytanie z zarejestrowanego konta mógłby byc lepszy - kilkadzisieąt minut lub kilkanaście godzin to za dużo
  • czas odpwiedzi a zapytanie z formularza - nieskonczony - jak chcą zdobywać klientów ?
  • cennik nie zawiera informacji czy ceny są netto czy brutto - pomijam sprawę że jest to wbrew prawu.
  • wystawienie faktury VAT dla tej firmy to dalej problem - nawet kilkanaście dni.
  • brak opisów dla bardziej zaawansowanych zastosowań narzędzia - są opisy marketingowe, a w helpach tylko basic na początek.

Czy to narzędzie utrzyma się na rynku - na pewno jakiś czas tak z uwagi na wielkość zainwestowanej kasy przez fundusz która napędza tą firmę. Ci kórzy dostają faktury moga to sami oszacować ;)

• 3 tygodnie później...

@up dziękujemy za podsumowanie.

Przepraszamy również za opóźnienia w odpowiedziach na PiO, postaramy się to jak najszybciej naprawić i jeszcze szybciej reagować na Wasze problemy, sugestie, zapytania itp.

Zatem @kubak

1. obecnie w godzinach od 8:00 do 16:00 odpowiadamy w przeciągu kilkunastu minut, po godzinie 16:00 czas ten może się wydłużyć ze względu na zmniejszoną obsługę supportu

2. okey jeśli tak się zdarzyło, również przepraszamy

3. nasz błąd, już poszło do odpowiedniego działu

4. postaramy się, aby znalazły się tam również opisy "zaawansowane"

w razie pytań zapraszamy do kontaktu.

wpseo_baner_new.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Dzień dobry,

od pewnego czasu Pańskie strony są atakowane, w dniu dzisiejszym ataków było już ponad 9k (od około 8:00) - stąd wynika problem.

Zostają wyczerpane zasoby serwerowe dedykowane dla Pańskiego konta, które i tak już zwiększyliśmy ponad normę.

Sugerujemy wgranie pluginów blokujących dostęp do logowania z nieznanych adresów ip.

Zapraszam również na priv, w celu dokładniejszego wyjaśnienia sprawy i szybszego jej rozwiązania.

wpseo_baner_new.png

@Dywyn przepraszamy umknął nam Twój post. Tak jak najbardziej zostanie to wprowadzone w najbliższym czasie.

I tutaj taka informacja od programistów, że cały czas pracują nad bardzo dużym updatem wpseo, prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.

wpseo_baner_new.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności