Skocz do zawartości

Czy ilość linków z danej domeny ma znaczenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pytanie pewnie dla większości śmieszne ale ja tego nie wiem. Jest domena, wrzucam na niej kilka linków do mojej domeny, taki sam anchor....

i druga sytuacja. Na na stronie w stopce dodaje link do mojej strony... czyli jest na każdej podstronie.

Co ma większą siłę? Czy jest sens wrzucać to do stopki czy raczej nie ma to sensu?

Pozdraiwam.

Romantyczne obrazki lub śmieszne obrazki i inne zdjęcia.

Ilość linków ma znaczenie a czy jest sens wrzucać do stopki... wszystko zależy od tej strony. Ale pewnie znawca @nomico będzie w stanie bardziej rozwinąć ten temat. Chętnie się pośmieje :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie warto :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności