Skocz do zawartości

Znacie przykłady, dużych sklepów działających na PrestaShop albo Magento?

4play

Rekomendowane odpowiedzi

Dla sprecyzowania "dużych sklepów" tzn sklepów rozpoznawalnych, z trafikiem powyżej 100 000 UU lub sklepy znanych i rozpoznawalnych marek. Interesują mnie przykłady polskie i zagraniczne.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dobrze się rozejrzysz na stronach presty i magento to na pewno znajdziesz informacje o sklepach, które zostały zbudowane w oparciu o ich rozwiązania.

Z magento korzystają takie marki jak Nike, VIZIO czy The North Face, które z tego co właśnie zauważyłem jma problemy ze stroną : https://uk.thenorthface.com/

Xann, Tler nie chce żeby stał się to kolejny wątek o przewadze (lub jej braku) opensource nad innymi rozwiązaniami. Albo "Jakie oprogramowanie polecacie dla mojego sklepu" Zupełnie nie o to mi chodzi, interesuje mnie "success story" rozwiązań opensource, konkretne przykłady.

Jak dobrze się rozejrzysz na stronach presty i magento to na pewno znajdziesz informacje o sklepach...

To pierwsze źródła, z których korzystałem, ale być może ktoś zna inne przykłady.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Jeżeli chodzi o temat to ja nie słyszałem żeby jakieś znane marki używały oprogramowania otwartego lub darmowych platform, tylko wynajmują do obsługi firmy bo nie mogą sobie pozwolić na awariie ale poobserwuje wątek może się dowiem z niego o jakimś rodzynku

Marketing internetowy dla firm

Przepraszam Was bardzo, wielkość sklepu raczej nie powoduje awarii a jedynie obciążenie serwera ... a to dwie inne rzeczy. To że pracujemy na darmowej Preście nie ma nic do rzeczy.. czy jest to płatna czy darmowa platforma / duży czy mały sklep.

Dużo znanych marek ma sklep na Presta więc raczej grosza by nie oszczędzały... !

Podobnie jest do WordPress'a -> wiele znanych portali więc nie piep*** głupot !

------------ Tego typu rozwiązania mają swoje plusy, bo autorskie rozwiązania testowane przez pracowników firmy raczej nie są niezawodne. W tym wypadku oprogramowanie testuje kilka milionów osób co sprawia, że staje się ono bardziej wiarygodne niż ...

Mowa o sklepach nie o blogach

...

Dużo znanych marek ma sklep na Presta więc raczej grosza by nie oszczędzały... !

....

\

chetenie je zobacze którte to mozesz pokazać przykłądy to chyba nie problem ?

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności