Skocz do zawartości

Znacie przykłady, dużych sklepów działających na PrestaShop albo Magento?

4play

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostatnio miałem do czynienia z "presta" w której nie mogłem się połapać, była już przerabiana naście razy i to na żywca bez żadnej dokumentacji/informacji co było robione a z podstawowego silnika i z bazy zostało niewiele :) z roboty nad tym zrezygnowałem bo więcej bym spędził czasu na rozszyfrowaniu tego co było wcześniej robione niż to warto

i tak jest w wielu przypadkach ze skrypty są poprzerabiane bardzo i jak ktoś nie współpracuje z jednym wykonawcą tych przeróbek to może się w pewnej chwili obudzić z ręką w nocniku :)

na dowód tego wystarczy zobaczyć ile jest zleceń na przeróbki sklepów np na oferia

wiec na moje jak ktoś poważnie myśli o bezawaryjnej pracy softu jakiegokolwiek to powinien mieć osobę która się tym zajmie, a w razie zerwania współpracy żeby było wiadomo co na grzebał :D

ja nie słyszałem

Widocznie masz słaby słuch :closedeyes:

https://www.magentoco...ewthread/17729/

Sferis.pl to ciekawe ale ciężko potwierdzić czy to prawda... internet jak papier przyjmie wszystko. Ktoś poda na jednym forum, ze to Magento i wszyscy biorą to za pewnik. Swoja drogą dobry sposób na pozyskiwanie linków. Tu informacja że na Magento, tam, że na Presta a jeszcze gdzieś indziej, że na Oscommerce.

Z ciekawych polskich serwisów na Magento to klub zakupowy babyssecret.pl, jeszcze im się defaultowy favicon ostał.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Sferis.pl to był na magento swojego czasu. O tym przyjmowaniu za pewnik to jakaś bzdura. Jak ktoś jest w miarę ogarnięty w temacie to gołym okiem widzi na jakim sofcie stoi sklep.

Widocznie nie jestem tak ogarnięty jak ty.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Pshop już to omawialiśmy na samym początku temat - nie bierzemy pod uwagę przykładów z oficjalnych stron Presta i Magento

Coś słabo z przykładami renomowanych marek na preścię, na darmowych skryptach.

Z doświadczenia wiem, że łatwiej i taniej jest zrobić sklep od podstaw tzw. "szyty na miarę" niz posługiwać się darmowymi rozwiązaniami.

Na początek, owszem wystarczy ale apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Zresztą, widząc wszystkie duże sklepy na preście lub innych darmowych skryptach, tak naprawdę mało tam darmowego kodu.

Prawie wszystko jest przerobione, dostosowane do funkcjonalności i potrzeb klienta.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności