Skocz do zawartości

Znacie przykłady, dużych sklepów działających na PrestaShop albo Magento?

4play

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostatnio miałem do czynienia z "presta" w której nie mogłem się połapać, była już przerabiana naście razy i to na żywca bez żadnej dokumentacji/informacji co było robione a z podstawowego silnika i z bazy zostało niewiele :) z roboty nad tym zrezygnowałem bo więcej bym spędził czasu na rozszyfrowaniu tego co było wcześniej robione niż to warto

i tak jest w wielu przypadkach ze skrypty są poprzerabiane bardzo i jak ktoś nie współpracuje z jednym wykonawcą tych przeróbek to może się w pewnej chwili obudzić z ręką w nocniku :)

na dowód tego wystarczy zobaczyć ile jest zleceń na przeróbki sklepów np na oferia

wiec na moje jak ktoś poważnie myśli o bezawaryjnej pracy softu jakiegokolwiek to powinien mieć osobę która się tym zajmie, a w razie zerwania współpracy żeby było wiadomo co na grzebał :D

ja nie słyszałem

Widocznie masz słaby słuch :closedeyes:

https://www.magentoco...ewthread/17729/

Sferis.pl to ciekawe ale ciężko potwierdzić czy to prawda... internet jak papier przyjmie wszystko. Ktoś poda na jednym forum, ze to Magento i wszyscy biorą to za pewnik. Swoja drogą dobry sposób na pozyskiwanie linków. Tu informacja że na Magento, tam, że na Presta a jeszcze gdzieś indziej, że na Oscommerce.

Z ciekawych polskich serwisów na Magento to klub zakupowy babyssecret.pl, jeszcze im się defaultowy favicon ostał.

Filmy animowane typu explainer video. Malowanie przy winie i najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Sferis.pl to był na magento swojego czasu. O tym przyjmowaniu za pewnik to jakaś bzdura. Jak ktoś jest w miarę ogarnięty w temacie to gołym okiem widzi na jakim sofcie stoi sklep.

Widocznie nie jestem tak ogarnięty jak ty.

Filmy animowane typu explainer video. Malowanie przy winie i najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Coś słabo z przykładami renomowanych marek na preścię, na darmowych skryptach.

Z doświadczenia wiem, że łatwiej i taniej jest zrobić sklep od podstaw tzw. "szyty na miarę" niz posługiwać się darmowymi rozwiązaniami.

Na początek, owszem wystarczy ale apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Zresztą, widząc wszystkie duże sklepy na preście lub innych darmowych skryptach, tak naprawdę mało tam darmowego kodu.

Prawie wszystko jest przerobione, dostosowane do funkcjonalności i potrzeb klienta.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności