Skocz do zawartości

Katalogi - Grupa "Likaon"

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

zostały mi z 3, 4 kody. Chętnie oddam potrzebującym ( oczywiście jeżeli Virusek nie ma nic przeciwko ). Pisać na PW. Jakby ktoś miał kod do innej grupy na zbyciu albo listę stron z wysokim PR, najlepiej zagranicznych i świeżych to równie chętnie przyjmę w zamian :)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też nie dostałem żadnej odpowiedzi, a pisałem na maila jak jeszcze była promocja. Może skrzynka była już zapchana :)

Wyślij zatem raz jeszcze maila z informacją że pisałeś w okresie promocji i swoim nickiem.

Przy tak dużej ilości zgłoszeń nie trudno o błąd

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Ale moderację macie świetną :) Tegry ze stopki uznaliście za zapleczówkę :) Oddajcie mój kod komuś innemu, ja nie mam zamiaru go wykorzystać przy takiej moderacji.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja pisałem dużo wcześniej, ale też bez odzewu, ale chyba po tym co pisze bold nie mamy czego załować :)

Ja nie mogę złego słowa powiedzieć - i na moderację i na kody. Wręcz przeciwnie. Na razie dwa moje wpisy zostały zaakceptowane - bez problemów. Jeśli chodzi o kody i pewien problem, który pojawił się na początku wpisywania kodów - reakcja mailowa - była natychmiastowa.

multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności