Skocz do zawartości

Katalogi - Grupa "Likaon"

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, dostałem wyraźny komunikat, że chodzi o zapleczówkę :)

To akurat nie ja sprawdzam, ale w sumie też bym nie przepuścił tej strony.

Strona faktycznie wygląda trochę jak zapleczówka, a stawiamy na jakość kontentu.

Wiadomo każdemu nigdy się nie dogodzi, mam nadzieję że to rozumiesz.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Rozumiem w pełni, ale chyba sami nie zdajecie sobie sprawy, co akceptujecie :) A napisałem dlatego, bo po raz pierwszy w życiu spotkałem się z odrzuceniem z tego powodu. Ale patrząc na strony zaakceptowane przez Was (wychwyciłem jednego asa, który nie ma tagu title, a jego site jest równy 1) to wiem, że akceptującemu chyba popsuł się monitor i akceptuje na ślepo :) Podobne odczucia mam po spojrzeniu na wysokiej jakości opisy typu:

oferuje usługi w zakresie:usługi transportowe,przeprowadzki lokalne, obsługa firm,obsługa indywidualna osób prywatnych. Każda przeprowadzka dotrzeekspresowo, solidnie,na czas.

Cieszę się, że nie zakupiłem żadnego kodu, a jedynie straciłem chwilkę na napisanie tych dwóch postów :) Mam nadzieję, że to rozumiesz.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Po prostu wjechałeś mi na rejon contentu, który u mnie jest rzeczą priorytetową. Poza tym ja napisałem artykuł logiczny z synonimami, więc dziwię się, że akceptujecie śmieci, a na moje zapytanie o odrzucenie odpowiadacie bezsensownym atakiem - nie, to nie ja jestem tutaj uszczypliwy.

Mimo wszystko życzę Wam powodzenia z waszymi "wartościowymi opisami Kraków" i "brakiem zapleczówek Wrocław" :) To była uszczypliwość!

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mam jedno pytanie, jak tutaj po akceptacji danego wpisu (do 1 katalogu) odkryć lub dodać resztę ?(do każdego pisany jest indywidualny )

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeżeli chcesz dodać wpis do całej bazy to musisz skorzystać z dodawarki dostępnej tutaj.

W razie jakichkolwiek problemów pisz bezpośrednio do moderatora, na pewno odpowie na wszelkie Twoje pytania. Email. w[kropka]przekop[małpa]mayko[kropka]pl

Gratulacje, tym bardziej się cieszę, bo moje wpisy już się dodają, a jeszcze w zanadrzu mam kilka sztuk. Szkoda, że podstron nie można dodawać.

Od wczoraj można już, wprowadziliśmy taką zmianę po masach próśb :-)

Mam jedno pytanie, jak tutaj po akceptacji danego wpisu (do 1 katalogu) odkryć lub dodać resztę ?(do każdego pisany jest indywidualny )

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeżeli chcesz dodać wpis do całej bazy to musisz skorzystać z dodawarki dostępnej tutaj.

W razie jakichkolwiek problemów pisz bezpośrednio do moderatora, na pewno odpowie na wszelkie Twoje pytania. Email. w[kropka]przekop[małpa]mayko[kropka]pl

oj chyba źle zrozumiałeś.

Z tego co Herkules pisze, wynika że chce do każdego katalogu z osobna dodać unikalny ( nie synonimizowany ) 1 tekst, a z tego co wiem jest to na tę chwilę niemożliwe. ( chyba że się mylę )

oj chyba źle zrozumiałeś.

Z tego co Herkules pisze, wynika że chce do każdego katalogu z osobna dodać unikalny ( nie synonimizowany ) 1 tekst, a z tego co wiem jest to na tę chwilę niemożliwe. ( chyba że się mylę )

Nie niemożna, ale nawet nie łudzę się że każdemu dogodzę.

• 4 tygodnie później...

Przeprowadziłem własne testy skuteczności naszych katów, niemniej zdaję sobie sprawę że część może je odebrać jako mało obiektywne z oczywistych powodów. Dlatego zachęcam to przedstawiania własnych spostrzeżeń.

Oprócz dodania stron do katalogów nic więcej nie było robione, wpisy oczywiście nie były podlinkowywane w żaden sposób, chciałem otrzymać możliwie wiarygodne testy.

Do katalogów zostały dodane dwie strony z naciskiem po trzy różne wyrażenia

1. pozycjonowanie [miasto]

2. pozycjonowanie stron [miasto]

3. pozycjonowanie stron www [miasto]

[miasto] - aglomeracja średniej wielkości, nie jest to oczywiście warszawa, ale też nie i zakopane :-)

Częstotliwość publikacji ustawiłem dla jednej strony 5 wpisów co 4h, a dla drugiej 1 wpis co 4h.

Wynik testu:

2013-04-23_0947.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności