Skocz do zawartości

Katalogi - Grupa "Likaon"

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znany jest los grupy likaon. Sam katalog główny istnieje natomiast katalogi, które są w spisie już nie. Czy grupa upadła? Czy wpisy przeszły i nadal są w innych katalogach?

Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,
sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakiś czas temu (może około miesiącą temu) udało mi się dodzwonić do właściciela i potwierdził likwidację tej grupy.

Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,
sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl

W sumie trochę offtopowo: rok temu na forum było wrzucane bardzo wiele kodów do dodania wpisów w płatnych katalogach, obecnie dużo mniej. Jak zauważyłem, spora część katalogów nie działa. Czyli część opłaconych wpisów działa przez krótki czas, typu rok czy dwa.

Może opłaca się stworzyć grupę katalogów, utrzymać rok-dwa i zamknąć, a kasa zostaje... :blink:

W sumie jako nabywcy kodów, czy mamy jakąś gwarancję oprócz tego, że kod zadziała na jaki okres czasu jest wpis? Dożywotnio? Czyli tylko do końca życia katalogu (rok-dwa)?

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

Jakiś czas temu (może około miesiącą temu) udało mi się dodzwonić do właściciela i potwierdził likwidację tej grupy.

No to świetnie, 40 zł wyrzucone w błoto :/

Inna sprawa - grupa padła już jakiś czas temu, a pozycje stron robionych m.in. tą grupą nawet nie drgnęły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności