Skocz do zawartości

program partnerski ceneo.pl

adrian1988

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Ja już miałem kilka wypłat najniższa 150 najwyższa prawie 300 zł . Dość dobry kontakt. Mam jedną osobę z którą się kontaktuję, przesyłam na mail rachunek by szybciej trafił do sprawdzenia a w tym czasie wysyłam normalnie pocztą by trafił do księgowości. Z us rozliczasz się samemu. Dla mnie całkiem spoko program jak i też nokaut czy skąpiec chociaż w nich zaczynam. Zasada działania taka sama jak ceneo. Uu przechodzi na stronę produktu z baneru. Robi przeklik do sklepu i za to dostajesz prowizję.

Jakiej tematyki jest Twój serwis? Ile odsłon masz miesięcznie? oraz ile potrzebujesz czasu by zebrać te 150-300 zł - jeden miesiąc czy więcej?

• 2 miesiące temu...

Jak ten program wypada u Was obecnie? Głownie chodzi mi o tą drugą prowizję czyli 65% prowizji za transakcje koszykowe na Ceneo. Jest jakieś zainteresowanie tym, ile można otrzymać od takiej sprzedaży?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

• 4 tygodnie później...

@ccx też mnie ciekawi jak prowizja ze sprzedaży, bo przekliki to 20gr nie robi szału żadnego :)

Testuję na 3 podstronach serwisu, kliki są, ale sprzedaży na razie nie ma ;) 90 dni żyje cookies, po tym okresie będzie trzeba zdecydować czy warto..

(Szkoda, że nie pokazuje ilości odsłon widgetu).

Mam podobne obserwacje - niewiele większy odsetek niż tych co klika robi przeklik - a za sam klik jak wiadomo jest 0zł, pewnie taki sam odsetek tej niewielkiej częsci robi transakcję. Może się ktoś pochwalić czy dostał prowizję za sprzedaż? Zwłaszcza osoby które polecają ceneo? Czy kwotowo pokrywa się z tematyką? Bo pewnie nie da się podejrzeć jaki produkt został sprzedany?

• 4 tygodnie później...

Ceneo testowałem, ale dałem sobie spokój. U mnie lepiej sprawdza się PP Skąpiec, ale i z tego kokosów nie ma więc po kolejnej wypłaci wylatuje... Super działa AdSense i pp Yerbamatestore. Wieczna prowizja i solidne stawki (za jeden zakup dokonany przez klienta, wpada mi średnio 10-150 zł)

• 3 tygodnie później...

Od początku tego roku uzyskałem dla reklam Ceneo 116 klików w kreacje i 35 klików w oferty, czyli niewiele, co w sumie dało mi zarobek 6,86 zł. Od początku uczestnictwa w programie zarobiłem 18,21 zł, czyli szału nie ma. Kilka razy usuwałem bannery, dodawałem i znów wkurzony słabym zarobkiem usuwałem i dodawałem po pewnym czasie. Nie pojmuję kompletnie, czym się różni klik w kreację od kliku w ofertę, jeśli klikam w widget to konkretnie w coś, którąś z ofert. Dlaczego niektóre kliknięcia są zaliczane tak, a inne siak?

Co do transakcji koszykowych to ściema. Mój znajomy kliknął w ofertę pewnego produktu na mojej stronie, przeszedł do sklepu, dokonał zakupu, zapłacił, przesyłkę odebrał, a na saldzie cisza jak makiem zasiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności