Skocz do zawartości

program partnerski ceneo.pl

adrian1988

Rekomendowane odpowiedzi

@up klik w widget (klik w kreacje) nie daje zarobku, dopiero klik w daną ofertę w ceneo (klik w ofertę).

uruchomiłem na 3 podstronach i z 30 dni

Kliki w kreacje: 386 Kliki w oferty:

195

Tylko żadnej transakcji :) Dojdzie do minimum i usuwam ;) Tradetracker daje czasem ładne CPM, jeśli są kampanie pasujące do strony. Poprzez CPM chodiz mi o stosunek klików do wyświetleń nie samej stawki CPM.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Doskonale się sprawdza w przypadku bloga z recenzjami produktów. Wstawia się pomiędzy akapity banerek i czytelnik ma kilka produków alternatywnych do wyboru, a my przy okazji mamy parę groszy.

W razie awarii w domu, może warto wezwać pogotowie24. Zawsze to lepiej poprosić fachowca.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Transakcje koszykową miałem jedną przez rok więc na tym bym nie opierał zarobku na ceneo.

Najlepszy sposób już ktoś tu wypisał. Strona tematyczna i produkty powiązane lub też blog z opisami produktu i banerem do ceneo. Miesięcznie w granicach 400 przeklików a stawka różna od 0,18 do 0.23 gr zależna od kategorii produktu jaki reklamujemy oraz sklepu gdyż każdy sklep ustala sobie indywidualnie stawki jakie płacie za przeklik oraz % od koszyka. Z tego co wiem koszykowe zlicza tylko wtedy kiedy zapłaci się kartą. Za pobraniem nie zlicza. Chodzi o to że płatność kartą system widzi ale już pobrania nie bo skąd ma wiedzieć czy klient odebrał paczkę czy ona wróciła? Transakcje rozliczają w 30 dni a w przypadku takiej paczki za pobraniem pocztą może iść nawet z tydzień później jest max chyba 3 próby dostarczenia więc nie raz taka paczka wraca do sklepu po ponad 30 dniach więc sklepy nie chcą za to płacić.

Co do skąpca to nie polecam. O wiele mniej klików i problemy z wypłatami, znam wiele osób które od nich nie dostały ani złotówki.

• 1 miesiąc temu...

Działa u mnie bez problemu aktualnie. BTW robiłem cross checki z metrika yandex gdzie tam jest opcja sprawdzenia klików i wszystko się zgadzało. Wypłaty jeszcze nie miałem dlatego bo jeszcze nie mam limitu.

Gdy nie wiesz jaka maszyna do szycia jest dla ciebie najlepsza, lub gdy denerwuje cię codzienne golenie to być może golarka braun będzie dla ciebie wybawieniem.

• 4 miesiące temu...

### Pytanie rytoryczne i kawałek self promotion.

Po co sprzedawać traffic do porównywarki po CPC za grosze skoro można konwertować go po CPS w programach partnerskich takich jak nasz ?

Rozumiem że CPC jest łatwiejsze, ale CPS o wiele więcej wysiłku nie wymaga, za to efekty są diametralnie różne.

Programy Partnerskie v2.0 - Najwięksi Reklamodawcy. Minimum formalności. Maksimum zysku dla Wydawcy. Zaawansowane API. 1mln produktów. Kupony. Unikatowe narzędzia. Unikatowy widget porównywarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności